Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Öğrendikçe Kazan Modeli Balinaların Dikkatini Çekti: 99Bitcoins’ten 99 Bin 999 Dolarlık AirDrop

Kripto dünyasında sıklıkla görmeye alıştığımız Oyna-Kazan ve Hareket Et-Kazan temalı projelerden sonra yepyeni bir konsept karşımıza çıkıyor. Bilgiyi ve öğrenmeyi teşvik etmeyi amaçlayan Öğren-Kazan mekanizması ile 99Bitcoins projesi, hem kripto balinalarının hem de küçük yatırımcıların dikkatini çekiyor. 

Ön satış etkinliği yeni başlayan ve daha ilk günlerden 300 bin dolardan fazla fon toplayan proje, topluluk odaklı bir yol haritası takip ediyor. İndirimli ön satış, staking ödülleri ve dev BTC ödüllü airdrop gibi teşvikler, giderek daha fazla sayıda yatırımcının projeye dahil olmasına yol açıyor. 

Bitcoin Halving (Yarılanma) gününe kısa bir zaman kalmışken lider kripto para biriminin adından ilham alarak hayata geçirilen 99Bitcoins projesini ve BTC ödüllü airdrop etkinliğini birlikte inceleyelim. 

99Bitcoins Nedir?

99Bitcoins projesi aslında 2013 yılından beri kripto dünyasında varlığını sürdüren bir platformun yenilenmiş ve el değiştirmiş versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Platformu tokenize eden ve katılımcılarının öğrenme sürecini teşvik etmeyi amaçlayan proje ekibi, Web3 çağına ayak uydurmak için ilerliyor. 

Platformun native tokeni 99BTC token, hem çeşitli özelliklere erişmek hem de ödüllerden faydalanmak için kullanılıyor. Kripto ile ilgili online bilgi edinme kaynaklarının başında gelen 99Bitcoins, yeni BRC-20 teknolojisi ile Bitcoin ağı üzerinde merkeziyetsiz uygulamalar (dApp) geliştirme imkanı da sunuyor. 

Katılımcılar indirimli ön satış etkinliği sayesinde çeşitli ödüllere ve benzersiz özelliklere erişim sağlayan 99Bitcoins token satın alma imkanı buluyor. Token satın alanlar dilerse dijital varlıklarını kilitleyerek staking mekanizmasından faydalanabiliyor. Ön satışa katılan yatırımcılar, dev bir BTC airdrop’una erişim imkanı da buluyor. 

99 Bin 999 Dolarlık BTC Airdrop’u Dikkat Çekiyor

99Bitcoins proje ekibi, topluluk odaklı yaklaşımını düzenlediği ön satış etkinliğinin yanı sıra airdrop dağıtımı ile bir kez daha gözler önüne seriyor. Ön satışa katılarak 99BTC satın alan katılımcılar, bir dizi görevi tamamlayarak airdrop ödüllerinden faydalanma imkanı buluyor. 

Airdrop etkinliği ile yatırımcılara tam 99 bin 999 dolar değerinde BTC dağıtılması planlanıyor. Bu ödülün 99 kişi arasında paylaşılacağı ve tamamlanan her bir görev için 1 airdrop puanı elde edileceği belirtiliyor.

99BTC airdrop etkinliğinde toplamda 11 görev bulunuyor. Görevler arasında 99Bitcoins internet sitesini ziyaret etmek, X hesabını takip etmek, Discord kanalına katılmak ve 99Bitcoins token satın almak için kullanılan kripto cüzdan adresini bildirmek gibi başlıklar bulunuyor. 

Proje sayfasına göre şanslı 99 kişinin 19 Temmuz 2024 tarihinde duyurulması planlanıyor. Şu ana kadar 1500’den fazla kişinin katıldığı airdrop etkinliği, büyük BTC ödülü sebebiyle projeye olan ilgiyi artırıyor. 

99Bitcoins Ön Satışı 400 Bin Dolara Dayandı

Yeni başlayan ön satış etkinliği ile indirimli fiyatlardan 99BTC token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 400 bin dolara dayanıyor. Kademeli fiyat artışı politikası sebebiyle katılımcılar, erken aşamada ön satıştaki yerini almak istiyor.

Ön satışın her aşamasında kripto meraklıları, 99Bitcoins token satın almak için farklı fiyatlar ile karşılaşıyor. İlk aşamada 0,001 dolar olan 99BTC token fiyatı, son aşamaya gelindiğinde 0,00113 dolara yükselmiş oluyor. Toplamda 14 aşama bulunan ön satışın mevcut diliminde katılımcılar, 0,001 dolar ödüyor. Sonraki aşamada token fiyatı, 0,00101 dolara yükseliyor. 

99BTC tokenlerin toplamda 99 milyar adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 10,5’i ön satışa, yüzde 14’ü staking özelliğine, yüzde 27,5’i proje fonlamaya, yüzde 17’si topluluk ödüllerine, yüzde 8’i borsa likiditesine ve yüzde 23’ü pazarlamaya tahsis ediliyor. 

99BTC tokenlerin toplamda 107 milyon dolardan fazla piyasa değeri yaratması planlanıyor. Ön satışa gösterilen ilgi, borsa listelemeleri sonrasında bu değerin daha yüksek olabileceğini işaret ediyor. 

Ön satışta toplanması planlanan 16 milyon dolarlık fonun 300 bin dolarının daha ilk günlerden bir araya getirilmiş olması, hızlı bir ön satış etkinliği gerçekleşeceğinin sinyallerini veriyor. 

99Bitcoins Token Nasıl Satın Alınır?

99BTC token, Ethereum tabanlı bir ERC-20 tokeni olarak karşımıza çıkıyor ancak sonrasında BRC20’ye geçiş yapılması planlanıyor. 

Yatırımcılar, indirimli ön satış etkinliğine katılarak 99Bitcoins token satın alabiliyor. 99BTC token satın alan yatırımcılar dilerse staking mekanizmasından faydalanabiliyor. Pasif gelir elde etme imkanı sunan staking özelliği ile kilitlenen token sayısı daha şimdiden 168 milyonu geçiyor. 

Platformun native tokeni 99BTC’yi stake etmenin yıllık getiri yüzdesi (APY) yüzde 6453 bandında konumlanıyor. Daha fazla katılımcı sisteme girdiğinde APY düşecek olsa da ödüllerin yüksek bir mertebeden başlaması yatırımcıları heyecanlandırıyor. 

Staking paneline göre projede ETH bloğu başına ödül ise 4143 99BTC token olarak planlanıyor. Staking ödüllerinin 2 yıla yayılan bir süre zarfında topluluğa dağıtılması amaçlanıyor. 

99 bin 999 BTC ödüllü airdrop etkinliği ile balinalar dahil herkesin dikkatini çekmeyi başaran 99Bitcoins satın almak isteyen kripto yatırımcıları, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri kullanarak ön satış etkinliğine katılabiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!