Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKCoin Borsası BTC, BCH ve BSV Geliştiricilerine 1000 Bitcoin Bağışlayacak

Kripto para sektörünün en önde gelen borsalarından birisi olarak gösterilen San Fransisco merkezli OKCoin borsası, Bitcoin, Bitcoin Cash ve Bitcoin SV ağlarında çalışan geliştiricilere toplamda 1000 adet BTC bağışlanması için bir oylama başlatılacağını açıkladı.

Konuyla ilgili olarak. borsadan yapılan açıklamada, oy verme periyodunun bugün itibariyle başladığı ve çıkacak oranlara göre dağıtılacak BTC sayısının da farklılık gösterebileceği ifade edildi.

‘Haydi Bitcoin’i Birlikte Geliştirelim’ adı verilen projenin kapsamı ise oldukça ilginç. Buna göre, oy kullanan kişiler, geliştirilmesini istedikleri ağ için oy verecekler. Verilen her bir oy karşılığında da, borsa tarafından ilgili ağın geliştiricilerine 0.02 adet BTC bağışlanacak.

Sektörün ilk kripto para borsalarından birisi olarak her zaman geleceğe yatırım yapma amacı taşıdıklarını ifade eden OKCoin CEO’su Tim Byun ise, yaptığı açıklamada, geliştiricileri desteklemekten gurur duyacaklarını açıkladı. Başarılı yönetici, şunları söyledi:

”Bu program ile birlikte, sektörde öncü olmayı istiyoruz. Zaten borsa olarak en başından beri bu sektörün ve ekosistemin gelişmesi için çalışıyoruz. Geliştiriciler de, bu işin en temel kısmını oluşturuyor. O sebeple onların mutlu ve motive olması, sektörün çok iyi yerlere gitmesini sağlayacaktır. Biz de bunu sağlamaya çalışıyoruz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment