Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKEx, Malta Blockchain Ödüllerinde Yılın Kripto Para Borsası Seçildi!

Akdeniz ada ülkesi Malta, yakın zamanda bir çok kripto para şirketine çeşitli unvanlar ve ödüller dağıttığı Malta Blockchain Ödülleri etkinliğini gerçekleştirdi.  CoinMarketCap verilerin göre trading konusunda Binance kripto para borsasından sonra ikinci sırada yer alan OKEx ise, Malta tarafından yılın en iyi kripto para borsası seçildi.


Son dönemlerde özellikle kripto para birimleri ve blockchain regülasyonları konusunda bir çok ülkenin önüne geçen ve dostane düzenleyici ortamı ile Binance ve OKEx gibi kripto para borsalarını kendine çeken Malta, aslında bir kazan-kazan durumu yaşamakta.  Ülke dünyanın en büyük kripto para platformlarından ekonomik olarak faydalanırken, borsalar da kendileri lehine olan regülasyonlarla büyümeye devam etmekte.

Binance ve BitPay gibi rakiplerini geride bırakan OKEx borsasının genel müdürü Jovan Gavrilovic, ödülü alırken şunları ifade etti:

”Biz OKEx içerisinde şöyle bir mottoya sahibiz, ”cüretkar olmakta bir sıkıntı yok”. Peki cüretkar olmak ne anlama geliyor? Bu kelime bizim için bir lider olarak gözüpek olmayı, sert olmayı ve cesaretli olmayı ifade edip, belirsizlik anlarında ileriye yönelmeyi ve yola devam etmeyi simgeliyor. Bunlar aslında bizim Malta içerisinde gördüğümüz özelliklerin de birebir aynısı. Bu sebeple, Malta içerisinde yapılan söz konusu girişimin bir parçası olduğumuz için çok heyecanlıyız. Buradaki, Malta içerisindeki takımım ve bütün OKEx şirketi adına, bu ödül için çok teşekkür ederim.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment