Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKX Ayı Piyasasında Büyümeyi Hedefliyor: Çalışan Sayısını 5.000’e Çıkarıyor

Binance’in ardından kripto para borsası OKX de ayı piyasasında büyüme planlarını duyurdu. Borsa önümüzdeki aylarda çalışan sayısını 5.000’e çıkarmayı hedefliyor.

OKX, 16 Haziran Perşembe günü yaptığı açıklamada mevcut piyasa koşullarında işe alımlara devam edeceklerini ve bir yapı oluşturmaya odaklanacaklarını duyurdu.

Açıklamaya göre “ayı piyasasını” ürünlerini ve hizmetlerini geliştirmek için bir fırsat olarak gören OKX, bu dönemde sürdürülebilir büyümeyi sağlamak için dikkatli ve bilinçli bir işe alım planlarının olduğunu ve önümüzdeki 12 ay içinde küresel iş gücünü %30 artırarak toplamda 5.000 çalışan sayısına ulaşma hedefleri doğrultusunda işe alımları hızlandıracağını söyledi.

OKX, kripto para piyasasında yaşanan son düşüşün ardından Coinbase, Crypto.com, BlockFi, Gemini ve Robinhood gibi kripto şirketlerinin küçülmeye gitmesinin ve çalışan sayılarını azaltmasının birçok insanı ve aileyi etkilediğinin farkında olduklarını bu sebeple ekibin OKX’teki açık pozisyonlar için uygun olabilecek bu kişilerle iletişime geçtiğini belirtti.

OKX ayrıca şirketin cinsiyet dengesini sağlayan ilk kripto borsası olmayı planladığını ve şu anda ekibin %40‘ını kadın çalışanların oluşturduğunu açıkladı.

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) geçtiğimiz günlerde katıldığı Consesus 2022 Konferansı‘nda mevcut piyasayı fırsat olarak gördüklerini ve işe alımları genişlettiklerini söylemiş ardından dün bu doğrultuda yaptığı açıklamada Binance‘in açık pozisyonlar için 2.000 yeni işe alım yapacağını duyurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!