Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKX ve Binance En Çok Hangi Alandaki Altcoin Projelerine Yatırım Yapı?

Kripto para piyasasında 2024 yılı içerisinde en çok yatırımda bulunan kurumsal şirket ve yatırım yaptığı altcoin grubu belli oldu.

On-chain analiz platformu RootData tarafından aktarılan verilere göre kripto para borsası OKX’in yatırım kolu OKX Ventures, 2024 yılında altcoinlere en çok para akıtan kurumsal şirket oldu.

OKX Ventures bu yılından başından beri 30 farklı altcoin projesine yatırım yaptı. Bunlardan 27’si blokzinciri altyapısı geliştirme üzerine çalışan altcoin grubu olurken 7 tanesi merkeziyetsiz finans (DeFi), 1 tanesi bilgi ve araç temelli, 2 tanesi ise sosyal ve eğlence sektörüyle bağlantılı projeler oldu.

OKX Ventures’ın ardından kripto para sektörüne en çok yatırımda bulunan şirketler ise sırasıyla Crypher, Cogitent, MH, HashKey, Delphi ve BinanceLabs olarak kayıtlara geçti.

Kripto para borsası Binance’in yatırım kolu olarak BinanceLabs ise toplamda 15 altcoin projesine yatırımda bulundu. Bunların 4 tanesi altyapısı geliştirme üzerine çalışan altcoin grubu olurken 7 tanesi ise DeFi merkezli projeler oldu.

BinanceLabs 2 NFT sektörüyle bağlantılı projelere yaparken 1 adet sosyal ve eğlence sektörü temelli 1 adet ise “Diğer” olarak işaretlenen yatırımda bulundu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!