Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Önde Gelen Kripto Para Borsası OKX’den Türkiye Adımı: Ofis Açıyor

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası OKX, önümüzdeki aylarda Türkiye’de bir ofis açmayı planlıyor.

OKX, Koin Bülteni ile paylaşılan yakın tarihli bir basın bültenine göre önümüzdeki aylarda Türkiye’de bir ofis açmayı planlıyor. Yapılan açıklamada, atılan bu adımın OKX’in Türkiye özelindeki topluluk bilincini ve konumunu güçlendirmeyi amaçladığı vurgulandı.

Öte yandan OKX Başkanı Hong Fang, İnovasyon Direktörü Jason Lau ve Pazarlama Direktörü Haider Rafique Blockchain Economy İstanbul Summit 2023’te Türkiye pazarının önemli oyuncuları ve kullanıcılarla bir araya gelerek ülkenin Web3 ve blokzinciri inovasyonu potansiyeline dair görüşlerini paylaşacağı bildirildi. Söz konusu etkinlik 10-11 Mayıs Blockchain Economy İstanbul Summit 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Türkiye’de ofis açma planlarına ilişkin açıklamalarda bulunan OKX Başkanı Hong Fang, kripto para ekosisteminin gelişimi için bu tür adımları kritik öneme sahip olduğunu şu ifadelerle vurguladı:

Güvene dayalı bir sistemden güvene dayalı olmayan ve kullanıcılara finansal geleceklerinin kontrolünü ellerine alma gücü veren bir sisteme geçerken Türkiye’de ofis açmak OKX için çok önemli bir adım. Türkiye bizim için önemli bir pazar ve kullanıcılarımızla güçlü ilişkiler kurmaktan ve kripto ekosisteminin gelişimine katkıda bulunmaktan heyecan duyuyoruz.

Açılacak Türkiye ofisi hakkında görüşlerini paylaşan OKX Baş İnovasyon Sorumlusu Jason Lau, Türkiye’deki güçlü kullanıcı tabanını gördüklerini ve burada somut bir varlık oluşturmanın daha yapıcı sonuçlar doğurabileceğini belirtti:

Türkiye, kriptoya karşı güçlü iştaha sahip kullanıcı tabanıyla, önemli bir inovasyon ve blockchain merkezi haline geldi. Biz de bu gelişim doğrultusunda Türkiye’de fiziksel bir varlık oluşturmanın, Türk kullanıcılarımızın ihtiyaçlarını daha iyi anlamamıza ve kripto topluluğunun büyümesine katkıda bulunmaya yardımcı olacağına inanıyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!