Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Önde Gelen Yatırımcı: Kimsenin Bitcoin ETF’sine veya Bakkt Platformuna İhtiyacı Yok!

Bitcoin‘in ilk piyasaya sürülmesinden ve blockchain ağında ilk işlemin gerçekleşmesinden bu yana, Bitcoin bir ‘dijital para’ değildir tartışmaları hala son bulmadı ve görünüşe göre bir 10 yıl daha devam etme potansiyeline sahip. Birçok kişi Bitcoin’in sadece ”küresel bir rezerv varlık” olduğunu savunurken, bir kripto para yatırımcısı Bitcoin’in ”çoktan” para halini aldığını düşünüyor.

Bitcoin İçin Bakkt veya ETF’ye İhtiyaç Yok

Twitter üzerinden oldukça aktif olan kripto para yatırımcısı Jason Smith, yakın zamanda yaptığı açıklamalarında endüstrinin körü körüne bazı haberlere bağlanmaması gerektiğini ifade etti.


Bitcoin’in çoktan para halini aldığını belirten Jason, Wall Street’e Bitcoin ‘shillemeye’ çalışan kişilerin Silk Road platformu kapatıldığında Bitcoin’in dark web ile olan işinin de bittiğini anlattığını ancak gerçeğin bu olmadığını vurguladı. Dark web platformlarının hala devam ettiğini ve orada kullanılan paranın da Bitcoin olduğunu belirten Jason, yaptığı açıklamanın devamında artık kimsenin ETF beklemediğini ve yine kimsenin Bakkt platformuna ihtiyaç duymaması gerektiğini, kripto paralar ile Bitcoin’in zaten kullanımda olduğunu vurguladı.

Bilindiği üzre Bitcoin ETF’si teklifi yapan firma tarafından geri çekilmişti ve Bakkt ise hala CFTC onayını bekliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment