Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Overstock Artık Kripto Paraları Ödeme Yöntemi Olarak Kabul Ediyor

Elektronik perakendecilik devi Overstock, Blockchain girişimi ShapeShift ile işbirliğine gitti ve 60’dan fazla kripto parayı internet alışverişlerinde ödeme yöntemi olarak kabul etti.

Duyuruyla birlikte Overstock.com müşterileri artık Ethereum, Litecoin, Dash ve Bitcoin Cash kullanabilecek. Overstock ilk olarak 2014 yılında Bitcoin ödemesi kabul etmeye başlamıştı. Şirket bununla yetinmeyip uygulamalara odaklanarak gelişen teknolojiye ayak uydurdu.

Overstock CEO’su Patrick Byrne, bu gelişme sayesinde müşterilere ödeme yapmak için daha fazla imkan tanımış olduklarını söyledi.

“Overstock özgürlükten yana bir şirket. İnternet alışverişlerinde  ödeme yöntemi olarak sadece geleneksel para kullanmak yerine birçok kripto parayı da sahaya sokarak bunu göstermiş olduk.”

Overstock, Blockchain piyasasında gelişen teknolojiye ayak uydurmayı seçti. Fakat şirketin bu modayı devam ettirip ettirmeyeceği ise bilinmiyor.

Son olarak, Overstock aldıkları kripto para ödemelerini Bitcoin’e dönüştürmeyi ve protokolü göz önünde bulundurarak geri ödemelerde de aynı şeyi yapmaya çalışacaklarını açıkladı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment