Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Overstock’un Yeni CEO’su Belli Oldu

Amerikan e ticaret devi Overstock, bilindiği gibi t ZERO adı verilen bir de kripto para trading uygulamasına sahip. Son dönemde ciddi yönetimsel sorunlar. yaşayan ve şirketin CEO’su Patrick Byrne’ın görevinden istifa etmesinin ardından zor günler geçiren platformun yeni CEO’su ise Jonathan Johnson oldu.

Firmadan yapılan yazılı açıklamada, Byrne’ın görevinden ayrılması sonrası onun yerine vekaleten bakan Johnson’un bundan sonraki dönemde şirkette tam zamanlı CEO olarak görev yapacağı ifade edildi.

Johnson, yaptığı açıklamada şirketin Blockchain teknolojisi ile ilgili işlerinde daha güzel sonuçlar almak istediklerini umduklarını ifade ederken, şunları söyledi:

”Overstock olarak iki adet benzersiz iş modeline sahibiz. Bunların ikisini de çok iyi bir şekilde yönetmek zorundayız. Blockchain konusunda yaptığımız transformatif işlere devam etmeli ve büyük endüstrilerde söz sahibi olmalıyız. Bunu da ancak, bu sektörlerde kullanılacak gerçek ürünler geliştirerek yapabiliriz.”

Bilindiği gibi şirketin eski CEO’su Byrne, elindeki 4.8 milyon adet Overstock hissesini satmış ve kripto para sektörüne yatırım yapacağını açıklamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment