Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pancakeswap Prediction’ı Tanıttı, CAKE Fiyatı Rekor Kırdı

Pancakeswap, tahmin platformu Prediction’ın beta sürümünü yayınladı. CAKE fiyatı, 24 saat içinde ATH gördü.

Pancakeswap, Prediction platformu ile CAKE sahibi ve Pancakeswap kullanıcılarının tahmin yaparak getiri sağlamalarını hedefliyor. Kullanıcılar, platformda BNB/USDT fiyatı üzerine tahminde bulunacak.

Pancakeswap, Predicton’ı 2 hafta test ettiğini ve topluluk üyelerinin birkaç gündür platformu kullandığını belirtiyor. Ancak platform beta sürüm olduğundan bazı hataların görülebileceği ifade ediliyor.

Prediction nasıl çalışır?

Prediction’ın çalışma prensibi BNB/USDT fiyatının yükseleceğine ya da düşeceğine yönelik tahminde bulunma üzerine kurulu. Kullanıcılar, tahminlerini girdikten sonra beş dakikalık bir süreç başlıyor. Bu süreçte, BNB fiyat hareketleri canlı olarak izlenebiliyor.

Beş dakikalık sürecin ardından BNB/USDT fiyatının kapanış fiyatı ekrana geliyor. Fiyatın yükseleceğini düşünenler kapanış fiyatının üzerinde tahminde bulunmuşsa kazanıyor. Tam tersi durumda, fiyatın düşeceğini tahmin edenler kapanış fiyatının altında tahminde bulunursa kazanıyor.

Chainlink ile entegrasyon sağlandı

Pancakeswap, Prediction’daki her turun kapanış fiyatının güvenilir olmasını sağlamak için Chainlink ile entegrasyon sağladı. Chainlink oracle’ları ile doğru fiyat verilerinin alınması hedefleniyor. Pancakeswap ayrıca BNB/USDT fiyatı için Binance’in fiyat verilerini de kullanıyor.

CAKE fiyatı, 29 Nisan’da 41,51 dolara çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü ve piyasa değeri 6.5 milyar dolara ulaştı. Fiyat, 1 Nisan’da 18,35 dolardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!