Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Paris Hilton ICO Tanıtımı Yaptı!

Tv yıldızı Paris Hilton, bir ICO’nun tanıtımı ve duyurusunu sosyal medya hesapları üzerinden yaptı.

Lydian olarak adlandırılan proje “reklam dolandırıcılığını azaltmak ve reklam pazarlama harcamalarının performansını en üst düzeye çıkarmak için blockchain teknolojisi” geliştirdiğini öne sürüyor. ICO, yine projenin ekibinin de katılımı ile birlikte bir çok yerden duyuruldu.

Paris Hilton attığı tweette şunları yazdı:

Hilton’un  blockchain teknolojisi ile olan ilişkisi sadece ICO değil gibi görünüyor.

Bir yıl önce ortaya çıkmış olan bir Instagram postunda Hilton eski Ethereum Baş Görevlisi Stephan Tual’ın yanında oturuyordu.

Yaşanan olaylara bakıldığında ünlüler ICO’ların satışlarını arttırmak ve onları tanıtmak için kullanılan güçlü bir reklam stratejisi olarak görünüyor.

Paris Hilton ICO tanıtımı yapan ilk ünlü değil. Geçtiğimiz günlerde boks şampiyonu Flod Mayweather da benzer bir tanıtım yapmıştı. Ancak Hilton yayınladığı postlarda kullandığı “#NotAnAd” tarzı ifadelerden dolayı reklam olmadığını belirtse de Mayweather yaptığı tanıtımda Crypto Media Group adlı bir şirket ile birlikte çalışmıştı.

Coindesk verilerine göre ICO projeleri 2013 yılından bu yana aldıkları fonlar bakımından 1.8 milyar dolarlık bir değere ulaştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment