Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Paypal Blockchain, Kripto ve Dijital Para Birimleri İçin Danışma Konseyi Kurdu

Ödeme teknolojileri şirketi PayPal kripto, blockchain ve dijital para birimleri konusunda danışman olarak hareket etmek üzere endüstri uzmanlarından oluşan bir ekip oluşturdu. 

Paypal, 8 Şubat tarihinde yaptığı açıklamaya göre kriptoyla ilgili ürünleri desteklemek ve şirkete dijital bir finansal sistem oluşturma konusunda rehberlik etmeye yardımcı olmak için bir danışma konseyi oluşturdu. Paypal ayrıca blockchain, kripto ve dijital para birimleri danışma konseyine katılan altı üyenin, mevcut ve gelecekteki ürünlerinin yanı sıra daha kapsayıcı bir dijital finansal ekosistem yaratma hedefini desteklemeye yardımcı olacağını söyledi.

Ekibe katılan altı üye arasında Fortress Investment Group eş CEO’su Peter Briger, Georgetown Üniversitesi Hukuk Merkezi profesörü Chris Brummer, Weizmann Bilim Enstitüsü profesörü Shafi Goldwasser, eski Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu başkanı Timothy Massad, MIT Sloan İşletme Okulu finans profesörü Antoinette Schoar ve MIT Digital Currency Initiative direktörü Neha Narula yer alıyor.

PayPal’ın blockchain, kripto ve dijital para birimlerinden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Jose Fernandez da Ponte;

Endüstrinin en zorlayıcı fırsatlarını ve karmaşık zorluklarını daha iyi anlamak için dünyanın en iyi liderleriyle ilişki kurmanın çok önemli olduğuna inanıyoruz.

açıklamalarında bulundu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!