Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PEPE Coin İçin Yolun Sonu Mu? PEPE Alternatifi Bu 3 Coin Ay’a Çıkabilir

Piyasaya sürüldükten sonra oldukça hızlı bir artış yaşayan ve viral olan Pepe coin (PEPE), yavaş yavaş ışıltısını kaybediyor gibi görünüyor. Kripto tutkunlarının favorisi olan kurbağa temalı Pepe coin bağlantılı sözleşmelerin hacmindeki azalma, “Pepe yolun sonuna mı geldi?” sorularına yol açıyor.

Meme coin çılgınlığının temsilcilerinden olan PEPE ile ilgili Coinglass analizi, popüler meme coin ile ilgili şüphe yaratıyor. Coinglass ve CoinMarketCap verilerine göre PEPE’nin son 24 saatlik işlem hacminin yüzde 35 civarında düşmüş olduğu görülüyor. Popüler meme coin’deki açık pozisyonun da yine düşüş trendinde olduğu belirtiliyor.

CoinGecko grafiklerine göre son 1 yılda yüzde 1000’in üzerinde artan ve son 30 günde yüzde 69 civarında artış gösteren PEPE, son 7 günde yüzde 8’den fazla düşüş gösteriyor. Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla son 24 saatte yüzde 3 düşen kurbağa coin, 0,00001453 dolardan işlem görüyor.

PEPE’deki işlem hacminin azalması ve açık pozisyonların düşüşe geçmesi, PEPE sahiplerini tedirgin ediyor. Projeden çıkıp çıkmama kararı vermeye çalışan yatırımcılar, belirsizliğin hakim olduğu kripto dünyasında alternatif projelere yönelmeye çalışıyor. 

PEPE alternatifi projeler arasında gösterilen bazı coinler, indirimli fiyatlardan yatırım yapma imkanı sunan ön satış coinleri oluyor. Sanal bebek fenomenini kripto ile birleştiren PlayDoge, öğrendikçe kazandıran 99Bitcoins ve çevreci kripto para projesi eTukTuk, en çok tercih edilen projeler arasına giriyor. 

Gelin birlikte bu üç projenin detaylarını inceleyelim. 

PlayDoge Token 2 Milyon Dolara Ulaştı

PLAY sembolü ile karşımıza çıkan ve 2 boyutlu ve 8 bitlik bir dünyaya sahip PlayDoge token satın almak isteyenler için gerçekleştirilen indirimli ön satış etkinliği 2 milyon dolara ulaşıyor. 90’ların fenomen oyunu sanal bebekler ile kripto ekosistemini bir araya getiren proje, nostalji seven kripto tutkunlarının ilgisini çekiyor. 

Yüksek çözünürlüklü piksel grafikler, dokunmatik ekran kontrolleri, evcil hayvan etkileşimi ve blok zinciri entegrasyonu ile PlayDoge oynadıkça kazandıran bir proje olarak hayata geçiriliyor. En iyi Oyna-Kazan DOGE oyunu sloganıyla yola çıkan PlayDoge’de katılımcılar, elde ettiği başarılar ve tamamladıkları mini oyunlar karşılığında PLAY token kazanabiliyor. 

BNB Akıllı Zinciri üzerinde inşa edilen bir BEP-20 tokeni olan PLAY, premium özelliklere erişmek ve oyun içi satın alma yapmak için kullanılıyor. PlayDoge’lerini mutlu ederek hayatta tutmayı ve görevleri tamamlamayı başaran katılımcılar, ödül olarak PLAY token alıyor.

PlayDoge, staking mekanizması ile pasif gelir elde etme imkanı sunarken Öner-Kazan özelliği ile topluluğa yeni yatırımcı katan token sahiplerini ödüllendiriyor. Referans yoluyla gelen yatırımcıların harcadıkları tutarın yüzde 5’i, kendilerine referans olan token sahiplerine ödeniyor. 

Mevcut aşamada 0,00502 dolardan satılan PlayDoge’nin fiyatı her aşama bitiminde artırılıyor. Yatırımcılar, BNB, USDT, ETH ve kart işlemleri kullanarak indirimli ön satış etkinliğine katılabiliyor. 

Öğren-Kazan Temalı 99Bitcoins 2 Milyon Doları Aştı

Kripto öğrenmeyi demokratikleştirmek ve ödüllendirmek için yola çıkan Öğren-Kazan temalı 99Bitcoins token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 2 milyon doları aşıyor. 

Uzun süredir sektörde olanlar kripto evrenini adı gibi biliyor olsa da bu dünyaya adım atmaya çekinen potansiyel yatırımcılar ne yapacağını bilemiyor. Kripto ekosistemine girmek isteyenlerin merak ettiği soruları yanıtlama misyonuyla geliştirilen 99Bitcoins, öğrenmeyi ödüllendirerek kriptoların benimsenmesini destekliyor. 

2013 yılından beri kripto dünyasında olan ancak yakın zamanda el değiştiren bir kripto platformu olan 99Bitcoins’in tokenize versiyonu olan 99BTC tokenler aşamalı bir ön satış ile yatırımcılara sunuluyor. Ön satış etkinliği ile düşük fiyatlardan 99BTC token satın almanın haricinde yatırımcılar, 99 bin 999 dolarlık BTC airdrop’undan da faydalanabiliyor. 

Mevcut aşamada 99BTC tokenler, 0,00108 dolardan satılıyor. Aşamalı ön satış, borsa listelemeleri öncesinde potansiyel kazanç şansını artırıyor. İşlevselliği ve kripto ekosistemine faydalı olma gayesiyle dikkat çeken 99BTC token satın almak isteyen yatırımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile ödeme yapabiliyor. 

eTukTuk Projesinin Oyna-Kazan Macerası 3,5 Milyon Dolara Ulaşıyor

En popüler kripto coin projelerinden biri olmaya aday eTukTuk, Oyna-Kazan temalı oyununu yayınlamasıyla birlikte yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor. Hem Google hem de Apple App Store’da yer alan oyun, oynadıkça kazandırıyor. 

Katılımcıları başarıları doğrultusunda ödüllendirirken eğlendirmek isteyen eTukTuk token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 3,5 milyon dolara ulaşıyor. Ön satış etkinliği tüm hızıyla devam ederken projenin büyük borsalarda listelenme ihtimali yüksek görünüyor. 

Katılımcılara Sri Lanka sokaklarında heyecan ve hız dolu bir yarış sunan eTukTuk’un native tokeni TUK token, ekosistemin premium özelliklerine erişim sağlıyor. Macera dolu bir yarış ile katılımcılar hem eğleniyor hem de TUK token kazanma imkanı buluyor. 

Oyna-Kazan temalı TUK token satın almak isteyen yatırımcılar, ön satışın mevcut aşamasında token başına 0,0325 dolar ödüyor. Katılımcılar, BNB, USDT, ETH ve kart işlemleri kullanarak ön satışa katılabiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!