Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pepe Mayısta Yaptığı 2x’lik Yükseliş ile Meme Coin Alanında Yıldızlaştı!

Son verilere göre popüler meme coin Pepe (PEPE), alanındaki neredeyse tüm coinler arasında büyük bir başarıya imza attı.

On-chain veri ve analiz hesabı IntoTheBlock’un geçtiğimiz günlerde paylaştığı Twitter gönderisinde, meme coin Pepe için ilginç bir istatistik ortaya atıldı.

PEPE, mayıs ayı içerisinde sergilediği etkileyici performans sayesinde alanındaki neredeyse tüm altcoinlere fark attı. Tüm meme coin’lerin %96’sından daha karlı bir şekilde ayı kapatan Pepe, uzun bir süredir en çok konuşulan meme coin olarak dikkat çekiyordu.

IntoTheBlock’un yapmış olduğu liste içerisinde Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), FLOKI (FLOKI) ve Akita (AKITA) gibi dev meme coinlerin yanı sıra ABD başkanlık seçimlerinin yaklaşmasıyla git gide popülerleşen TRUMP meme coin’i de yer aldı.

CoinGecko verilerine göre son 30 günde %100’ü aşkın yükseliş kaydeden PEPE, bu süreçte birkaç defa tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu tazeledi. PEPE, yazım esnasında 0,0000152 dolar ile ATH seviyesinin yalnızca %10 aşağısında işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!