Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Peter Brandt Bitcoin ve Ethereum Güçlü Harekete Hazır Dedi: Bir Altcoin Paylaştı!

Deneyimli trader Peter Brandt, Bitcoin ve Ethereum’un güçlü fiyat hareketleri sergilediğini belirtirken Solana’nın da yükseliş formasyonuna sahip olduğunu aktardı.

Deneyimli trader Peter Brandt, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) da dahil olmak üzere iki kripto varlığın güçlü sinyaller gösterdiğini dile getirdi.

Brandt, X’teki 744.000 takipçisine Bitcoin’in bir konsolidasyon modelinde işlem görmeye devam ettiğini aktardı.

Bitcoin’in bu modelin direnç seviyesini aştığını gösteren bir grafik paylaşan trader, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan yaklaşık 74.000 doları geçmeden boğa bölgesine geçmeyeceğini belirtti.

Yedi aylık ters genişleyen üçgen devam ediyor. 2024 Mart’tan itibaren oluşan daha düşük zirveler ve daha düşük dipler henüz ihlal edilmedi.

Ethereum boğaya dönüyor

Trader, Ethereum’un günlük grafikte boğa dönüşü modeli gösterdiğini belirtti.

“ETH kapanış fiyatı grafiği ters baş ve omuz (H&S) modeli sergiliyor. ETH’de pozisyonum yok,” ifadelerini kullandı.

Traderlar genellikle ters baş ve omuz modelini boğa sinyali olarak değerlendirmekte; bu da alıcıların fiyatın düşük seviyelere geri dönmesini beklemeden pazara girdiğini gösterdiğini aktardı.

Solana’da yükseliş formasyonu var

Trader’ın radarındaki son kripto varlık ise Ethereum’un rakibi Solana (SOL). Brandt’a göre Solana  bir kulp-çanak modeli sergiliyor ve bu yapı, onun daha fazla yükselebileceği anlamına geliyor.

Solana, kulp olarak dikdörtgen ile birlikte olası bir kulp-çanak modeli sergiliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!