Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Peter Schiff’ten Herkesi Zengin Edecek Bitcoin Formülü!

Bitcoin’e yönelik eleştirel duruşuyla tanınan finans yorumcusu Peter Schiff, alaycı bir senaryo çizerek tüm Bitcoin yatırımcılarının nasıl milyoner olacağını anlattı.

Peter Schiff 29 Mayıs tarihli X gönderisinde, dikkat çeken ifadelere yer verdi. Alaycı bir akış kurgulayan Bitcoin karşıtı isim, herkesi zengin edecek senaryoyu paylaştı.

ABD’deki halka açık tüm şirketlerin varlıklarını %100’ünü satması, tüm çalışanlarını işten çıkarması ve elde ettiği gelirin tamamıyla Bitcoin alması durumunda, Bitcoin fiyatının milyonlarca dolar değerine ulaşacağını belirtti.

Bunun ABD hisse senetlerinin piyasa değerini önemli ölçüde artıracağını ve herkesi zenginleştireceğini iddia etti:

Peki ya halka açık tüm ABD şirketleri varlıklarının %100’ünü satsa, faaliyetlerini kapatsa, tüm çalışanlarını işten çıkarsa ve elde ettiği geliri Bitcoin satın almak için kullansa? O zaman Bitcoin milyonlarca değerinde ulaşacaktır. Ayrıca ABD hisse senetlerinin piyasa değeri hızla yükselecektir. Bu senaryoda hepimiz zengin olurduk.

Schiff, bu paylaşımı aracılığıyla tüm dünyanın Bitcoin’e döneceğini ve geleceğin parası olacağını düşünenlere karşı iğneleyici bir gündem yaratmış oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!