Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pi Coin Ne Zaman Borsaya Girecek? Pi Coin Alternatifi Meme Coinler Hangileri?

Mobil cihazlar üzerinden kripto para madenciliği imkanı sunmak için yola çıkan Pi Network ile ilgili haberler kripto gündemine oturmaya devam ediyor. Arap saçına dönen ve bir türlü devreye alınmayan Mainnet (Ana Ağ) sebebiyle Pi Network ekibi eleştirilerin odağı oluyor. 

Pi Network resmi X hesabından edinilen bilgilere göre Mainnet lansmanının 2024 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Ancak proje ekibi bir dizi hedef doğrultusunda ilerlediğini ve bu hedeflere ulaşmadan ana ağı başlatmayacağını bildiriyor. 

Hedefler arasında, 15 milyon Pioneer’ın KYC kontrollerini geçmesi, 10 milyon Pioneer’ın Beta Mainnet’e geçmesi gibi kilometre taşları bulunuyor. Bu hedeflere ne zaman ulaşılabileceği ve Mainnet lansmanı için hangi tarihin planlandığı ise gizemini korumaya devam ediyor. 

Pi Network beta ve test ağlarının iki seneden daha uzun bir süre önce tamamlanmış olmasına rağmen proje ekibinin neden bu kadar sessiz kaldığı ve Mainnet ile ilgili detaylı bilgi paylaşmadığı merak ediliyor. 

Pi Network X hesabından yapılan paylaşımlar, bu sebeple sabrı tükenen yatırımcıların sık sık hedefi oluyor. Pi Coin ekibini dolandırıcılıkla suçlamaya varacak yorumlar yapan öfkeli topluluk, alternatif projelere yönelmeye başlıyor. 

Pi Coin topluluğunun dikkatini çekmeyi başlayan projeler arasında yapay zeka destekli köpek coin WienerAI, çevreci kripto para projesi eTukTuk ve ön satışıyla 1 milyon doları aşan Sealana token yer alıyor. 

WienerAI Token Ön Satışı 2 Milyon Dolara Koşuyor

Ethereum blok zinciri tabanlı bir ERC-20 tokeni olan WienerAI token satın almak isteyen yatırımcılar ön satış etkinliğine ilgi gösteriyor. Şu ana kadar 2 milyon dolara yakın fon toplamayı başaran proje, hem viral popülerlik hem de işlevsellik odağıyla geliştiriliyor. 

Yapay zeka teknolojisini blok zinciri ile bir araya getiren WienerAI token, WAI token sahiplerinin yatırım kararlarına destek olmak isteyen yenilikçi bir yatırım partneri olarak konumlanıyor. Projenin katılımcıları, işlem ücreti ödemeden WienerAI ekosisteminin avantajlarından faydalanabiliyor. 

WAI token arzının yüzde 30’u ön satış etkinliğinde yatırımcılara sunuluyor. Aşamalı ön satışı erken dönem yatırımcılara potansiyel kazanç imkanı sağlayan WAI tokenler, mevcut aşamada 0,000707 dolardan satın alınabiliyor. Katılımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile WienerAI tokene yatırım yapabiliyor. 

WAI token sahipleri dilerse staking özelliğini kullanarak tokenlerini kilitleyebiliyor ve yüksek APY ile blok ödüllerinden faydalanabiliyor. 

Çevreci Kripto eTukTuk 3,5 Milyon Dolara Yaklaştı

Çevre dostu kripto projelerle ilgilenen yatırımcıların dikkatini çekmeyi başaran eTukTuk token satın almak isteyen sayısı hızla artıyor. Şu ana kadar toplanan fonların 3,5 milyon dolara yaklaştığı proje, elektrikli araç (EV) pazarını hedefleyen bir ön satış coin’i olarak karşımıza çıkıyor. 

Elektrik araç piyasasında devrim yaratmayı amaçlayan eTukTuk, detaylı yol haritası ile uzun vadede CO2 emisyonlarını azaltmayı ve çevre dostu taşımacılığın kapılarını aralamayı hedefliyor.

Proje ekibi, kirliliği ve buna bağlı sağlık sorunlarını en aza indirmek için gelişmekte olan ülkelere odaklanıyor. Her gelir düzeyinden kullanıcıya hitap edecek olan eTukTuk araçlar ile gezegenin geleceğinin güvence altına alınması planlanıyor. 

Yapay zeka ve blok zinciri teknolojisini bir araya getiren ekosistem gücünü TUK tokenden alıyor. Çevre dostu bir kripto para birimi olan TUK token, Oyna-Kazan (P2E) temalı oyunu ve staking özellikleri ile de dikkat çekiyor.  

Crazy TukTuk oyunu ile başarıları karşılığında ödüllendirilen katılımcılar, staking sayesinde pasif gelir elde etme imkanı buluyor. TUK tokene ilgi gösteren yatırımcılar, mevcut aşamada 0,0315 dolar ödeyerek ön satışa katılabiliyor. Katılımcılar, USDT, BNB, ETH ve kart işlemleri ile TUK token satın alabiliyor. 

Solana Tabanlı Sealana Token 1 Milyon Doları Aştı

Solana tabanlı meme coin’ler piyasanın en popüler projeleri arasında yer alırken Sealana token ön satışı tüm hızıyla sürüyor. İndirimli fiyatlardan Sealana token satın alma imkanı sunan ön satışta toplanan fonlar 1 milyon doları aşıyor. 

Solana tabanlı Sealana token, SEAL sembolü ile karşımıza çıkıyor. Projenin kahramanı olan fokun tasarımında, popüler çizgi dizi South Park’ta bir karakter olan Gamer Guy’dan esinleniliyor. 

Elindeki süt şişesiyle ekranla göz göze gelen Gamer Guy’dan ilham alan Sealana, bu karakterin Web3 versiyonu olarak geliştiriliyor. Dijital dünyada balina avlayarak zaman geçiren Sealana, Solana ağındaki sıradaki büyük meme coin projesini bulmaya çalışıyor. 

Amerikan Rüyası’nı gerçekleştirmek için çabalarken yatırımcılarını da zengin etmeyi amaçlayan Sealana token ön satışı bağış odaklı bir yaklaşım ile yürütülüyor. Sealana token satın almak için yatırımcıların proje sayfasına girmesi ve belirlenen kripto cüzdana SOL göndermesi gerekiyor.

1 SOL karşılığında yatırımcılar, 6 bin 900 adet SEAL token satın alabiliyor.  Katılımcıların, merkeziyetsiz bir kripto cüzdan kullanarak SOL göndermesi gerekiyor. 

SLERF ve BOME gibi öncüllerin başarısı tekrarlamayı ve hatta ileri götürmeyi hedefleyen Sealana token, hızlı kazanç elde etme hayalleri kuran yatırımcıları bekliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!