Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Piyasa Eriyor, Waves Yükseliyor: Kasımdan Bu Yana Büyük Artış!

Kripto para piyasaları için şu dönemin pek de iyi geçtiğini söylemek mümkün olmaz. Artık hemen herkesin de bildiği üzere yaşanan hash savaşları ve güvenin kaybolması ile birlikte Bitcoin, 3200 dolar seviyelerine kadar gerilemiş durumda. Bu düşüş, genel hatlarıyla ve çeşitli ölçeklerde diğer bazı üst seviye kripto paralara da sirayet ederken; Ethereum, Ripple, EOS, Stellar ve Cardano gibi kripto paralarda çok ciddi düşüşler yaşanıyor.

Ancak bu düşüş karşısında hiç kıpırdamayan, hatta ve hatta daha da fazla yükselen bir koin mevcut. Bir süredir yatırımcısını oldukça memnun eden ve her geçen gün daha fazla dikkat toplamaya başlayan kripto para Waves, hem dolar bazında yatırımcısına kazandırırken, hem de Bitcoin’in düşüşü ile birlikte Bitcoin’e karşı büyük bir değer kazanıyor.

Hatta öyle ki, bugün kısa bir süreliğine ilk 20 kripto para arasında yer almayı başaran Waves, şu anda ise 22. sırada kendisine yer buluyor. Temmuz 2018’den bu yana ilk kez hacimde zirve yapan Waves, şu anda 248 milyon dolarlık bir hacme sahip.

Kendi merkezi olmayan borsasını eklediği birkaç özellik ile geliştiren Waves ekibinin yaptığı bu hamle, görünüşe bakılırsa fazlasıyla ilgi çekti. Platform aynı zamanda Firefox tarayıcısına kendi cüzdan eklentisini de yerleştirdi. Waves, Kasım ayından bu yana değerini tam 1.5 kat arttırmayı başarmış durumda.

Bu yazının kaleme alındığı dakikalarda ise Waves, Coin Market Cap verilerine göre 2,48 dolardan kendisine alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment