Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Piyasada Neler Oluyor? BTC, 3500 Doların Altında, ETH’de Yüzde 7’lik Düşüş

Kripto para piyasaları için yeni hafta, pek de iyi başlamadı. Hafta sonu boyunca pek yerinden kıpırdamayan ve az da olsa düşüş ile seyreden piyasa, yeni haftanın başlaması ile birlikte sert bir düşüş yaşıyor. Başta Bitcoin olmak üzere, birçok kripto parada yaşanan sert düşüşler dikkatleri çekerken, Bitcoin kritik bir seviye olarak gösterilen 3500 doların altına gerileyerek, şu anda 3468 dolardan alıcı buluyor.

Listede ilk üçü oluşturan kripto paralardan XRP, yüzde 5’lik bir düşüş ile 0,29 dolardan işlem görürken; Ethereum’da ise yüzde 7’lik bir düşüş göze çarpıyor. ETH, 110 doların altına inerken şu anda 107 dolardan işlem görüyor.

Listenin ilk 10 sırasında yer alan diğer kripto paralarda da stabil koin Tether hariç hepsinde sert düşüşler yaşanırken; Bitcoin Cash’te yüzde 9, Litecoin’de yüzde 6, TRON’da yüzde 10, Stellar’da da yüzde 11’e yakın kayıplar görmek mümkün.

İlk 20 sıra içerisinde yer alan kripto paralarda, yine bir başka stabil kripto para olan USD Coin dışında tüm koinlerde ciddi bir düşüş yaşanırken, bu düşüşün sebeninin ise tam olarak ne olduğu bilinmiyor.

Ziliqa, QTUM, Zcash, Waves, IOTA, Monero gibi tüm kripto paralarda düşüş yaşanırken; listede artış yaşayan önemli bir kripto para Holo olarak karşımıza çıkıyor. Listede 27. sıraya kadar yükselen ve dolar bazında yüzde 13’lük bir artış yakalayan Holo, bu düşüş gününde Bitcoin’e karşı olan değerini de arttırdı ve 40 Satoshi değerine yükselmeyi başardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment