Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Poker Ustası Uyarıyor: Bitcoin Yeniden Düşüşe Geçebilir

Poker ustası Mike McDonald, küresel piyasalardaki hareketliliğin ardından Bitcoin fiyatıyla ilgili bir tahminde bulundu. McDonald Bitcoin fiyatının önümüzdeki haftalarda biraz daha değer kaybedebileceğini düşünüyor.

Satış Baskısı

Bazı yatırım uzmanları Bitcoin fiyatının Corona virüsü salgını nedeniyle yükseleceğini düşünüyorlar. Bugün paylaştığımız bir yazıda Max Keiser’in tam olarak bununla ilgili yaptığı bir yorumu aktarmıştık.

Avrupa Poker Turnuvası’nın en genç şampiyonu olan Mike McDonald ise Bitcoin hakkında bu kadar olumlu görüşlere sahip değil. McDonald’ın tahminlerine göre küresel piyasalarda yaşanan düşüş kripto para piyasasını da etkileyecek.

McDonald insanların Corona virüsünden kaynaklanan panik yüzünden ellerindeki ürünleri satmaya başladıklarını düşünüyor ve bunun Bitcoin için de geçerli olduğunu söylüyor. Kendisinin görüşlerine göre Bitcoin, piyasadaki satış baskısı yüzünden değer kaybedebilir.

Uçuk Senaryo

Bitcoin fiyatıyla ilgili tahminde bulunan bazı isimler BTC fiyatının gelecekte yüz binlerce doları aşabileceğini düşünüyorlar. Shark Tank’ten tanıdığımız Robert Herjavec kısa süre önce kendi görüşlerini paylaşmış ve Bitcoin’in 1 milyon dolar olmasının mümkün olduğunu söylemişti.

McDonald bu konuda da diğer yorumcular kadar iyimser değil. Kendisi Bitcoin fiyatının 1 milyon doları görmesinin mümkün olduğunu düşünüyor düşünmesine ama ona göre böyle bir şeyin yaşanabilmesi için gerçekten ekstrem bir şeyler olması gerekiyor. Kendisinin buna verdiği örnek ise bazı hükümetlerin düşmesi senaryosu.

McDonald’a göre eğer ilerleyen yıllarda hiç beklenmedik şeyler olur ve bazı hükümetler düşerse insanlar Bitcoin’e yönelmeye başlayabilirler. Bu durumda hem Bitcoin kullanımı çok daha hızlı yayılır hem de Bitcoin’in 1 milyon doları görme ihtimali artar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment