Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Poloniex Borsasının Üst Şirketi Circle, İşten Çıkarmalar İle Gündemde!

Bitcoin son iki aydır adeta patlama yaşıyor ancak Poloniex kripto para borsasının üst şirketi olan Circle, geçtiğimiz günlerde tatsız bir haber ile gündeme geldi. Dev firma ”kurumsal değişiklikler” sebebiyle 30’a yakın çalışanını işten çıkardı. Circle CEO’su Jeremy Allaire konu hakkında yaptığı açıklamalarda ABD’nin durmadan artan regülasyonlarının bu hamlenin arkasındaki en büyük sebep olduğunu ifade etti.

Circle CEO’su Allaire konunun devamında yaptığı açıklamalarda ABD tarafından getirilen regülayonların ekonomiyi boğduğunu ve yeniliğin bir anda gerçekleştiğini ancak bütün bu regülasyonlar ile kendilerinin geride kalabileceğini ifade etti.

Özellikle yükselişlerin başlaması ile birçok kişinin boğa piyasasına girildiğini düşünmesi, Circle tarafından yapılan işten çıkarmalara olan tepkileri arttırdı. Twitter üzerinden çok tepki ile karşılaşan Jeremy Allaire, bunun gerekli bir hamle olduğunu ve ABD hükümetinin regülasyonları nedeniyle bu duruma düştüklerini açıkladı.  Allaire işten çıkarmalara rağmen Circle ve Poloniex’in hiç olmadığı kadar güçlü bir şekilde yollarına devam edeceklerini açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Sıvı Dolum Makinası
    Posted 24 Mayıs 2019 - 09:07 09:07

    Poloniex borsası çok oynak. tehlike yaratıyo. pek yatırım bu aralar yapmamak lazım.

Leave a comment