Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Polygon Rakibi Altcoin İçin İddialı Sözler: Asla 100 Dolar Olamayacak!

Popüler Youtuber InvestAnswers, son dönemlerin çok konuşulan Ethereum katman-2 (L2) ölçeklendirme çözümü Arbitrum’un yerel token’ı ARB’nin asla 100 dolara ulaşamayacağını iddia etti.

YouTuber InvestAnswers, yatırımcıları Arbitrum fiyatı konusunda gerçekçi olmaya davet eden yakın tarihli bir videosuyla dikkat çekti. Piyasada ortalama 1,30 dolardan işlem gören ARB’nin bir gün 100 dolar olabileceğine dair düşüncelerin içi boş umutlar olduğunu dile getiren analist, yatırımcıları boş hayallere kapılmama konusunda uyardı:

ARB’nin 100 dolara yükselme fikri içi boş bir umuttan ibaret. Eğer bu gerçekleşirse Arbitrum’un piyasa değerinin 1,3 trilyon dolar ulaşması gerekiyor. Bu asla gerçekleşmeyecek. Her şeyi bir perspektife oturtun. Okuduklarınıza dikkat edin ve rakamlarınızı bir peçetenin arkasına yazın: ‘Bir şeyi 1 dolara alıp 100 dolara satabilirim’ demeyin. Mümkün olmayacak hayallerin peşinden koşmayın.

Öte yandan Polygon’un (MATIC) rakibi olarak görülen Arbitrum’un %87’lik arzının henüz kilitli olduğunu ve dolaşımdaki arza dahil edilmediğini belirten analist, mevcut fiyatların bile korunabileceği konusunda şüpheli yaklaştı. Daha şimdiden var olan ARB’lerin büyük bir kısmının birkaç balina özelinde toplanmış olduğuna dikkat çeken InvestAnswers, projeyi “aşırı merkezileşmiş bir yapı” olarak tanımladı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %10’luk yükseliş sergileyen ARB, haberin kaleme alındığı esnada 1,26 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!