Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Polygon ve Sushiswap 30 Milyon Dolarlık Ödül Dağıtacak

Polygon ve Sushiswap, ortak likidite havuzunda buluşmak için aralarında köprü kurdu. İki platform, büyümeyi hızlandırmak adına 7 Mayıs’ta likidite madencilik programı başlatıyor.

Polygon, kurulan köprü ile kullanıcılarının Sushiswap ürünlerine erişmesini sağlayacak. Sushi, Polygon ile birlikte multichain otomatik piyasa yapıcı (AMM) vizyonunu geliştirmek istediğini belirtiyor.

Likidite madencilik ödülleri

7 Mayıs’ta başlayacak olan programda 30 milyon dolarlık ödül verilecek. Ödül, SUSHI ve MATIC tokenları arasında 15 milyon dolar şeklinde eşit dağılacak. Kullanıcılar, 6 likidite havuzunda işlem yaparak ödül kazanabilecek.

Polygon-Sushi köprüsünü kullanırken “en iyi deneyimi” MetaMask’in sağlayacağı belirtiliyor. Gerekli işlemleri yapan MetaMask kullanıcıları, bunun ardından belirlenen işlem çiftleriyle swap yapabilecekler. İşlem çiftleri; ETH/MATIC, ETH/WBTC, ETH/USDC, ETH/USDT, ETH/DAI ve ETH/AAVE olarak belirtiliyor.

Sushi üzerinden işlem yapanlar, ETH ile değil MATIC ile işlem ücreti ödeyecekler. Bu nedenle, cüzdanlarında MATIC bulunması gerekiyor.

Her iki platform kurulan köprüden memnun

Polygon kurucu ortağı Sandeep Nailwal, Polygon topluluğunun Sushiswap’i sıfıra yakın işlem ücretleri ve üstün kullanıcı deneyimle kullanmaktan memnun kalacağından emin olduğu dile getirdi.

Sushi.com CTO’su Joseph Delong’a göre ise Polygon, işlem deneyimleriyle Sushiswap’i destekleyerek Sushi’nin tek multi-chain AMM olma özelliğine katkıda bulunacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!