Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Altcoin’in Twitter Hesabı Hacklendi: Sahte Airdrop Paylaşımı!

Popüler altcoin Aptos’a (APT) ait sosyal medya hesaplarını kısa süreliğine ele geçiren hackerlar sahte bir airdrop kampanyasına dair gönderi paylaştı.

Aptos Network’ün 300 binden fazla takipçili sosyal medya hesabı ve projenin CEO’su Mo Shaikh‘in hesabı dolandırıcılar tarafından kısa süreliğine hacklendi. Eş zamanlı hack saldırısında bulunan dolandırıcılar her iki hesap üzerinden sahte bir airdrop kampanyasına dair gönderi paylaştı.

Ekip kısa süre içinde harekete geçerek paylaşılan sahte linkler hakkında kullanıcıları uyardı. Aptos Labs tarafından yapılan paylaşımda, kullanıcılar şu ifadelerle uyarıldı:

Aptos Foundation’dan @Aptos_Network güvenliğinin ihlal edildiğine dair resmi bir bildirim aldık. Bir APT airdrop kampanyasıyla ile ilgili en son gönderiler sahtedir. Lütfen o gönderiye veya sağlanan bağlantıya TIKLAMAYIN.

Güncel duruma bakıldığında ekip hesabı kontrol altına almış görünüyor. Öte yandan Aptos Network’e ait profilde geçmişe dair tüm gönderilerin silinmiş olması dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %4,9 değer kaybeden APT, yazım esnasında 7,20 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!