Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Analist: Altcoin Sezonu Aldatmacası Bitcoin Hakimiyetini Daha da Artıracak!

Popüler kripto para analisti Benjamin Cowen, altcoin sezonu söylentilerinin altının boş olduğunu ve Bitcoin hakimiyetini daha da artıracağını ifade etti.

Analist Benjamin Cowen, kripto para piyasasının güncel durumuna ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Son günlerde analistlerin dikkatle izlediği Bitcoin dominansı üzerinden önemli bir çıkarımda konuşan Cowen, 2023 yılının başından beri destek görevi üstlenen bir göstergeyi işaret etti.

Bitcoin dominansının 2023 yılının başından beri “Boğa piyasası destek bandının” altında haftalık kapanış yapmadığını dile getiren analist, Bitcoin hakimiyetinin artmaya devam edeceğini ve altcoinlerin kaçınılmaz bir hüsranla karşılaşacağını ima etti.

Bu yıl içerisinde defalarca “Altcoin sezonu başladı” tarzında söylemlerin piyasaya sürüldüğünü fakat her seferinde bu durumun birkaç hafta içerisinde söndüğünü vurguladı. Analist, Bitcoin hakimiyetinin 2023 yılı boyunca devam edeceğini savundu:

BTC dominansı, 2023 yılı boyunca boğa piyasası destek bandının altında haftalık kapanış yapmadı. Bu yıl şu ana kadar her “altcoin sezon” anlatısı, birkaç hafta sonra nihayet sona erdi. Hakimiyet muhtemelen yılın geri kalanında artmaya devam edecek.

Tradingwiev verilerine göre %52,49 seviyesinde konumlanan Bitcoin dominansı, 2021 yılından beri ulaşamadığı bir bandın nihayet üzerinde bulunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!