Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Analist Bitcoin’in Neden Daha da Düşebileceğini Paylaştı, Hedef Verdi!

Analist Benjamin Cowen, Bitcoin’i (BTC) daha fazla düşürebilecek faktörü açıkladı.

Benjamin Cowen kısa önce yayınladığı bir video analizde, Bitcoin’e odaklandı. Analizinde 100 günlük SMA üzerinden bir gelecek tahmini yapan Cowen, fiyatın 60 bin doların altına kalması durumunda daha ciddi düşüşlerin görülebileceğini kaydetti.

Boğa piyasasının istikrarlı devamı için 100 günlük basit hareketli ortalamanın (SMA) üzeirnde kapanışlar görülmesi gerektiğini dile getiren analist, aksi durumunda 55-56 bin dolar desteğine doğru bir düşüş görülebileceğini dile getirdi:

Kısa vadede Bitcoin’de dikkat etmeniz gereken şey 100 günlük hareketli ortalamanız olacak çünkü şu anda bulunduğumuz yer orası. Az önce bu düşük seviyeleri (60.000 dolarda) taradık. Dikkat ettiğim seviye bu.

100 günlük SMA burada birkaç kez bir nevi destek oldu… yani boğalar tutunmaya çalışacaksa, burada kalmayı deneyeceklerini tahmin ediyorum. Eğer bunu tutamazlarsa bakacağınız bir sonraki alan boğa piyasası destek grubunuz olacaktır. Ve bu da 55.500 ila 56.200 dolar civarında. Yani biraz daha büyük bir düşüş görülebilir.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde % yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!