Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Kripto Cüzdanı Sorun Bildirdi: Bitcoin’den Kaynaklanıyor!

Kripto para cüzdanı Trust Wallet (TWT), Bitcoin (BTC) ağında yaşanan yoğunluk sebebiyle işlemlerde gecikme yaşanabileceğini belirti.

Bitcoin ağındaki artan işlem hacmi Trust Wallet’i etkiledi. Ekip tarafından 29 Kasım günü TSİ 10.30 sularında yapılan açıklamada, Bitcoin düğüm (node) problemine değinildi.

Bitcoin işlemlerinde son zamanlarda yaşanan artışın ağı olumsuz etkilediğini belirten Trust Wallet ekibi, Bitcoin işlemlerinde 6 saate varan gecikmeler yaşanabileceğini söyledi. Süreci yakından takip edeceğini belirten ekip sorunun çözülüp çözülmediğine dair henüz bir güncelleme paylaşmadı.

Verilere göre Bitcoin ağındaki işlemlerin yedi günlük hareketli ortalaması bu hafta 600.000’in üzerinde rekor bir seviyeye ulaştı. Ekip tarafından yapılan açıklamanın detaylarında şu ifadelere yer verildi:

Bir BTC düğümü sorunu yaşadığımızı size bildirmek istiyoruz. Sebep: Bitcoin ağındaki blok başına artan işlemler, düğümler üzerinde baskı oluşturarak sağlayıcılar arasında istikrarsızlığa neden oluyor. Eylemler: Platform ekibimiz durumu yakından takip ediyor. Etkisi: Kullanıcılar, Bitcoin blok defteri zinciri için 6 saate kadar eksik işlem geçmişi ve başarısız işlemlerle karşılaşabilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Ekibimiz bu sorunu çözmek için özenle çalışıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!