Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Kripto Para Borsasından Yeni Öneri: “Tek Marka, Tek Token”

Popüler kripto para borsası Bybit tarafından desteklenen BitDAO, tüm markalarının katman-2 blockchain’i Mantle altında birleştirilmesini öneren bir teklifi sundu.

BitDAO 12 Mayıs tarihinde, tek marka tek token ilkesini benimseyerek tüm markaların “Mantle” adı altında faaliyet göstermesi teklifini topluluğun oylamasına sundu.

Teklifin onaylanması durumunda tüm platformların ve ürünlerin Mantle adı altında birleşeceği BIT tokenlarının Mantle tokenları ile değiştirileceği bildirildi. Ancak yönetişim süreçlerinin ve hazine yönetimi politikalarının değişmeyeceği sunulan teklifte ele alınan detaylar arasında bulundu.

Teklifte, token dönüşümlerinin tüm yönetişim haklarını ve diğer çıkarları koruyacak şekilde kullancılar için sabit bir döviz kuru getirebileceği ve dönüşüm sürecinin zamana yayılarak işleneceği belirtildi.

Ayrıca mevcut teklifin onaylanarak tek marka politikasına geçiş yapılması durumunda token dönüşümünün planlanması için yeni bir teklif sunacağı da verilen bilgiler arasında yer aldı.

BitDAO, marka optimizasyonunun BIT ekosistemindeki karmaşıklığı azaltmayı amaçladığını belirtti. Yaklaşık 7 gün sürerek 19 Mayıs tarihinde sonlanacak oylamada 25 milyondan fazla BIT token’ı kullanıldı. Oylamanın mevcut durumda %100’e oldukça yakın bir oranla birleşimden yana bir seyir izlediği kaydedildi.

Geçtiğimiz yıl öne sürülen katman-2 blockchain projesi Mantle, Peter Thiel, Dragonfly Capital ve Pantera Capital gibi sektör devleri tarafından destekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!