Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Meme Coin FLOKI Duyuru ile Uçuyor: Fiyat Daha da Artabilir!

Popüler meme coin FLOKI’nin geliştiricilerinin BNB Chain’de Telegram tabanlı bir ticaret botu başlatması ile fiyat yükselişi ivmelendi.

Coindesk tarafından yapılan habere göre Floki geliştiricileri, Binance bağlantılı BNB Chain ağında herhangi bir altcoin ile ticaret yapma imkanı sağlayan Telegram tabanlı ticaret botu başlattı.

Söz konusu Telegram tabanlı bot, başlangıçta hata tespiti için beta test aşamasında az sayıda kullanıcı tarafından deneyimlenebilecek. Yapılan açıklamaya göre genel kullanım ise haziran ayının ortasında gerçekleşecek.

FLOKI geliştiricilerinden “B”, Telegram tabanlı botun daha sonra Ethereum ve Base blockchain’ine genişleyeceğini söyledi. Botu kullanmak için FLOKI gereksinimi olmasından dolayı meme coin’e olan talebin daha fazla artacağı ve bunun da fiyatta yükseliş dalgası getirebileceği tahmin ediliyor.

Söz konusu ticaret botu, her işlem için %1’lik ücret kesintisi yapıyor ve bu toplanan ücretlerin %50’si FLOKI satın almak için kullanılacak.

CoinGecko verilerine göre gelen açıklamalar ve meme coin’e olan talebin artacak olması fiyatta yükselişi tetikledi. 0,000223 dolar seviyelerinden %30 yükseliş yaşayan FLOKI, 0,00029 dolar seviyelerine erişmişti.

Bitcoin’de yaşanan geri çekilmeye paralel olarak bir miktar düşüş yaşayan FLOKI, yazım esnasında 0,000273 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!