Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü PornHub Yıldızı PayPal’ı Kınadı, Kripto Paraları Destekledi

Dünyanın en büyük ödeme platformlarından biri olan PayPal bundan kısa süre önce PornHub ile birlikte çalışmayı bıraktı.

PayPal’ın bu kararı yüzünden on binlerce PornHub üyesi artık ödeme işlemlerini PayPal ile yapamaz oldu. Ancak bu üyeler yavaş yavaş yeni alternatiflere yönelmeye başladılar.

Verge Desteği

PayPal bundan yalnızca birkaç gün önce PornHub ile işbirliğini kesti ve yüz binden fazla PornHub üyesi bu durumdan etkilendi. Bir PayPal sözcüsü konu hakkında şu açıklamayı yapmıştı:

Yaptığımız değerlendirme sonucunda PornHub’ın bizden izin almadan PayPal üzerinden bazı işlemler yaptığını fark ettik. Bu işlemlerin tekrarlanmaması için gereken önlemleri aldık.

PornHub kullanıcıları artık PayPal kullanamadıkları için yeni alternatiflere yönelmeye başladılar. Bu alternatiflerden biri de Verge (XVG). Hatta ünlü isim Riley Steele konu hakkında bir açıklama yaptı ve kripto para.kullanmaya başladığını ifade etti. Steele ayrıca diğer üyeleri de kripto para kullanmaya davet ediyor:

Kripto para kullanmak demek sadece yeni bir ödeme seçeneğine geçiş yapmak demek değil. Bu aynı zamanda seks işçileri ve müşterilerimiz için, yasalar dahilinde olduğu sürece istediğimiz her şeyi alabilme hakkımızın olduğunu savunanlar için ahlaki bir tavırdır.

PayPal’ın aldığı kararı kınayan Steele bu kararın aslında seks işçilerine karşı bir ayrımcılık olduğu için alındığını savunan Steele, diğer üyeleri de kripto para kullanmaya çağırıyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Binancians
    Posted 22 Kasım 2019 - 09:42 09:42

    Sex işçilerinin ve pornhub’un yanindayiz. Dik dur Steele reyis bu millet seninle

Leave a comment