Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

QCP Capital: Bitcoin’de Boğa Bitmedi Ancak Sert Düzeltme Gelebilir!

Kripto para ticaret firması QCP Capital, kripto para piyasasının genel görünümüne ilişkin yorumunu paylaştı.

QCP Capital cephesi 20 Mart tarihinde kripto para piyasasının güncel durumunu değerlendirdi. Enflasyonun bir türlü para piyasalarının peşini bırakmadığını ve bunun da risk varlıklarına yönelik iştahı kesmeye başladığını belirten analistler, yine de Bitcoin ve kripto para piyasasının geleceğine ilişkin umutlu konuştu.

Ek olarak spot Bitcoin ETF’lerinin geçtiğimiz hafta tepe noktada girişe tanıklık ettiğini ve bunun da Bitcoin fiyatını ATH seviyesine çıkardığını işaret ederek spot Bitcoin ETF piyasalarındaki güçsüzleşmenin tehlikeli olabileceği kaydedildi.

Kısa süre önce bir günde yaşanan 326,2 milyon dolarlık günlük net çıkışın, büyük bir nakit çıkış dalgasının başlangıcı olabileceğini masaya yatıran analistler, böyle bir durumda düzeltmenin derinleşebileceğini vurguladı.

Her ne olursa olsun boğa piyasasının bitmediğini savunan QCP Capital, Bitcoin’in yarılanma (halving) sonrasındaki yakın süreçte yeni tepelere ulaşacağını ifade etti. Yaşanan bu düşüşlerin de daha fazla yükseliş için likidite toplamaktan ibaret olduğunu işaret edildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!