Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

QCP Capital Ethereum İçin Destek Seviyesini Söyledi: Bu Olursa Bitcoin’i Katlar!

Kripto para ticaret firması QCP Capital, spot Ethereum ETF’lerine ilişkin açıklamada bulundu.

QCP Capital, 20 Mayıs tarihli raporunda spot Ethereum borsa yatırım fonlarına (ETF) yer verdi. ETF başvuruları için ilk tur son tarihlerinin yaklaştığını belirten QCP cephesi, VanEck ve Ark Invest/21Shares’e işaret etti.

Raporda, VanEck’in spot Ethereum başvurusunun 23 Mayıs, Ark Invest/21Shares tarafından ortak sunulan başvuruya ilişkin karar tarihinin 24 Mayıs olduğu belirtildi.

Ethereum’un 2.900 dolar seviyesini güçlü tuttuğunu belirten analistler, olası bir ETF onayı gelmesinin fiyatı hızla yukarı taşıyabileceğine yer verdi. Spot ETF onayının Ethereum üzerinde Bitcoin’in onay aldığı günlere kıyasla daha büyük bir etki yaratabileceği kaydedildi:

Bir onay muhtemelen ETH’nin, onaylandıktan sonra BTC’nin fiyat hareketinden daha iyi performans göstermesiyle sonuçlanacaktır. Piyasada yankılanan ilgi eksikliği göz önüne alındığında, herkesi hazırlıksız yakalayacak sürpriz bir onayla risk zirveye ulaşıyor ve kısa bir sıkışmayı tetikleyerek bizi son zamanların en yüksek seviyelerine kolayca geri döndürüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!