Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Rakuten Wallet, CipherTrace ile Ortaklık İmzaladı!

Japon e-ticaret devi Rakuten’in iştiraki olan Rakuten Wallet, yakında piyasaya sürecekleri kripto para borsasının Kara Para Aklamayı Önleme yapısını emin ellere teslim etmek için blockchain güvenlik firması CipherTrace ile ortaklığa imza attı. Söz konusu gelişme ve ortaklık 29 Mayıs tarihinde yapılan bir basın açıklaması ile duyuruldu.

Temel olarak kripto para ile kara para aklamayı önlemeyi hedef haline getiren ve bu amaç doğrultusunda çeşitli regülatörlerle de çalışan CipherTrace, Rakuten Wallet’in yatırımcılarını ve borsanın bütünlüğünü koruyacak. CipherTrace CEO’su Dave Jevans konu hakkında yaptığı açıklamada şunları ifade etti.

”Rakuten Wallet müşterilerini önemsemektedir ve borsanın ana akım kabul için en ideal korumalara sahip olduğundan emin olmak için bu doğrultuda CipherTrace ile çalışacaktır.”

Rakuten Wallet çok beklenen kripto para borsasını önümüzdeki Haziran ayı içerisinde piyasaya sürmeyi planlıyor. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre söz konusu kripto para borsası kullanıcıların bir akıllı telefon uygulaması ile alım satım yapmasını mümkün hale getirecek. Borsada veya uygulamada hesap açmak ücretsiz olacak ve buna ek olarak müşterilerin fonları direkt olarak bir soğuk depolama cüzdanında güven içerisinde tutulacak.

Rakuten geçtiğimiz günlerde borsa hesapları için ön başvuruyu açmış ve yoğun bir talep görmüştü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment