Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Razer, Evdeki Bilgisayar Boştayken Madencilik Yapılabilecek Yazılımını Tanıttı

Milyarlarca dolarlık gaming ekipmanları üreticisi Razer, kripto para sektörü ile ilgili zaman zaman yaptığı duyurularla gündeme gelmişti ancak görünüşe göre firma yeni planladığı metot ile adından daha fazla söz ettirecek.

Razer özellikle gaming sektörüne hitap etti ve kullanıcıların boşta kalan GPU gücü ile rahatlıkla kripto para birimi madenciliği yapabileceklerini açıkladı. Görünüşe göre bu senaryo sadece basit bir yazılım ile mümkün durumda ancak programın bir çok büyük dezavantajı var.

Razer, SoftMiner İsimli Kripto Para Madencilik Yazılımını Duyurdu

SoftMiner isimli bu yeni program, PC kullanıcılarının sahip oldukları pahalı GPU’lardan daha fazla kazanç elde edebilmesini mümkün kılacak ve onlar bilgisayarlarını kullanmazken, okulda veya işte hatta uyuyorlarken bile, bilgisayarlarının madencilik yapabilmesini sağlayacak. Ancak görünüşe göre Razer bunun karşılığında kullanıcılara kazdıkları kripto para birimlerini değil, ”Razer Silver” isimli bir ödül verecek.

San Francisco ve Singapur menşeli teknoloji şirketi söz konusu programı 12 Aralık tarihinde bir tweet ile duyurdu ve kullanıcıların ”neredeyse hiçbir şey yapmayarak”, ödül kazanabileceklerini belirtti.


Razer’ın yanı sıra, ünlü teknoloji devi Asus da geçtiğimiz günlerde buna benzer bir program duyurusu yapmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment