Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Reddit, Ethereum Tabanlı “Topluluk Puanları Beta Programı”nı Tanıttı

Popüler forum sitesi Reddit, üyelerinin subreddit’lerde kullanabilecekleri “özel tokenlar” ile topluluğun “bir parçası” olabilecekleri Ethereum tabanlı “Topluluk Puanları Beta Programı”nı tanıttı. 

Reddit daha önce yaptığı paylaşım ile Topluluk Puanları Sisteminin Ethereum katman-2 ağı üzerinde bulunan Arbitrum protokolünde olacağını söylemişti.

Subreddit, Reddit üzerinde kullanıcılar tarafından oluşturulan, tartışmaların ve konuşmaların düzenlendiği alt başlıklardır.

Reddit, Topluluk Puanları beta sistemini içeren yeni bir web sitesi yayınladı. Kullanıcılar, Reddit tarafından oluşturulan form ile waitlist‘e (bekleme listesi) kayıt olabiliyorlar. Reddit kullanıcıları, subreddit’lere bağlı sistemin yerel kripto paralarından yararlanabilecek.

Topluluk Puanları beta programı hakkında Reddit:

Online topluluklar için farklı bir geleceğin ilk adımı olacak. Bu tokenlar blockchain tabanlı yani gerçekten topluluğumuza aitler. İlerleyen zamanlarda topluluğumuz daha fazla imkandan faydalanabilecek… hem Reddit’te hem de Reddit dışında.

Reddit kullanıcıların, “Topluluğa vakit ayırırken hem kazanç sağlayabileceklerini hem de özel içeriklerden faydalanabileceklerini” belirtti. Redditor’ler, topluluk puanları ile özel üyelikler ve ödüller satın alabilecek, iyi içerikleri ve sohbetleri öne çıkarabilecekler. Ayrıca Redditor’ler, “Topluluk Puanı” süreci içerisinde anketleri ve sistemleri de kullanabilecekler.

Reddit reklamlarında “Tüm subreddit’ler özel ad ile kendi ‘Topluluk Puanın’nı oluşturabilir” ifadeleri yer alıyor.

Ayrıca Reddit, puan sistemlerinin topluluklarda “itibar göstergesi” olduğundan insanların sahip olmak isteyeceklerini düşünüyor. Reddit, “Topluluk puanları subreddit’lerde kullanıcı adlarının yanında gözüküyor; bu sebeple aktifliği yüksek olan kullanıcılar kolayca fark edilebilecek” dedi.

 

 

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!