Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Reddit Kurucusu Alexis Ohanian: Bu, Kesinlikle Kripto Para Kışı!

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından birisi olan Reddit‘in kurucusu Alexis Ohanian, kripto paralara ve özellikle Bitcoin‘e olan ilgisi ile de tanınmakta. Ohanian zaman zaman kripto paralar hakkında önemli açıklamalarda bulundu ve ayı piyasasında bile kripto paralara olan inancını kaybetmedi.

Yahoo! Finance’nin düzenlediği etkinliğe katılan Ohanian, Bitcoin ve genel olarak kripto para piyasasının durumu hakkında da açıklamalarda bulundu. Kripto paraların geleceği konusunda hala emin olup olmadığı sorusuna yanıt veren Alexis, Coinbase kripto para borsasının CEO’su Brian Armstrong’un bir ifadesiyle konuyu noktaladı:

”Evet bu şüphesiz ve kesinlikle bir kripto para kışı. Ancak benim bir arkadaşım olan Coinbase’nin CEO’su bunun ”kripto para yeniliğinin baharı” olduğunu ifade etmişti.”

Ohanian daha sonra bu ifadesine ekleme yaptı ve birçok ‘akılsız’ spekülatörün 2017 yılında yaşanan boğa piyasasını körüklediğini ancak şuan piyasayı sadece yeniliğe ve teknolojiye inanan insanlara bıraktıklarını vurguladı. Ünlü kurucuya göre şuan piyasada yer alan insanlar çabucak zengin olmayı hedefleyenlerden ziyade, teknolojinin gelişimini deneyimlemek isteyenler olarak öne çıkıyor:

”Şuan kripto paraları geliştirenler aslında gerçek inananlardır. Bunlar (kripto para devriminin) gerçekten başarıya ulaşmasını sağlayacak olan alt yapıyı kurmaktalar.”

Ohanian daha sonra yakın zamanda gündeme gelen JP Morgan’ın kripto para birimi JPM Coin hakkında da görüşlerini ifade etti ve bankanın zamanında en büyük kripto para karşıtlarından birisi olmasına rağmen, şimdi tamamen ayrı bir boyuta geçiş yaptığını ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment