Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Resmileşti: TRON ve Baidu Partnerlik Anlaşması İmzaladı!

TRON kurucusu Justin Sun, topluluğun merakla beklediği yeni partnerlik anlaşmasını, Twitter’dan duyurdu. Bir süredir sıklıkla basında yer alan ve bizim de sizlerle paylaştığımız üzere, TRON’un partnerlik yaptığı şirket, Çin’in Google’ı olarak da bilinen Baidu oldu.

TRON Vakfı’ndan atılan twette, şu ifadelere yer verildi:

”TRON, bugünden sonra güçlerini internet hizmetleri devi Baidu ile birleştiriyor. Şirketimiz, aralarında Baidu’nun da bulunduğu birçok hizmete, Blockchain odaklı çözümler sunmaya devam edecek. Ana hedefimiz, Blockhain teknolojisinin kullanımını arttırmak ve teknolojiye küçük çapta işletmeler ve bilgisayar kullanıcılarının da kolay bir şekilde ulaşmasını sağlamak. Son tahlilde, şirket olarak her zaman Blockchain teknolojisi ve TRX’in kullanımını arttırmayı planlıyoruz.”

TRON kurucusu Justin Sun da, TRON Vakfı’ndan atılan bu tweeti retweetledi ve anlaşmayı duyurmuş oldu.

Çıkan haberlere göre ise, iki şirket aslında tam olarak Blockchain odaklı çözümler sunmaktan ziyade, daha çok bulut bilişim teknolojisinin kaynakları üzerinde yoğunlaşacak bir ortaklığa sahip olacak.

TRON topluluğu, bu haberden dolayı oldukça mutlu oldu. Yatırımcılar, Baidu ile yapılan anlaşmanın ardından, TRON fiyatlarında ciddi bir artış beklediklerini ifade ederken, kısa ve orta vadede, bu haberin fiyatlara olumlu yansıma yapacağı konusunda hem fikir.

Çin’in Google’ı olarak adlandırılan ve son derece büyük bir şirket olan Baidu, Blockchain çözümleri konusunda zaten son dönemde ciddi bir atılım yapmıştı. Şirketin bu ortaklık ile, bu konudaki etkinliğini de arttırması bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment