Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Rick and Morty Yaratıcısı NFT Koleksiyonu Çıkarıyor

Rick and Morty çizgi dizisinin arkasındaki isim Justin Roiland NFT koleksiyonu çıkarıyor. Geçtiğimiz yıl giderek büyüyen sektörde blockchain tabanlı eserler yüz binlerce dolara alıcı bulabiliyor.

Sanat ve NFT pazarı 2020 yılı boyunca istikrarlı olarak büyüyüp kripto para piyasasında kendine belli bir kitle yarattı. 2021’in ilk haftalarında kripto sanat camiasına yıldız bir transfer gerçekleşti. Ünlü Rick and Morty dizisinin yaratıcısı Justin Roiland’ın önümüzdeki hafta bir NFT koleksiyonu çıkaracağı duyuruldu. Koleksiyondan ilk parça Twitter’da yayınlanırken, eserlerin satışı için başlangıç fiyatı henüz bilinmiyor.

Koleksiyondan ilk parça yayınlandı

Kripto para borsası Gemini’ye ait olan ve sektördeki en büyük firmalardan olan Nifty Gateway tarafından bugün paylaşılan bir tweet, animasyon sanatçısı ve video yapımcısı Justin Roiland’ın yakında bir dizi NFT yayınlayacağını duyurdu. Justin Roiland efsane çizgi dizi Rick and Morty’nin yaratıcısı olarak tanınıyor.

Yüz binlerce dolarlık NFT eser satışı yapan Nifty Gateway’in duyurusuna göre Roiland bir dizi orijinal NFT sanat eserinden oluşan koleksiyonunu 19 Ocak Salı günü yayınlayacak. Rick and Morty ile ünlenen sanatçının ilk NFT sanat eseri olacak.

rick-and-morty-nft
Nifty Gateway tarafından paylaşılan tamamı 19 Ocak’ta yayınlanacak NFT koleksiyonun bir parçası. Kaynak

2021’de NFT sektörüne Justin Roiland bombası

Ünlü ismin NFT eserine camiadan yorumlar gecikmedi. Delphi Digital’dan Piers Kicks 2020’nin NFT’ler için çok büyük bir yıl olduğuna dikkat çekerken, özellikle 20 milyon doların üzerinde satılan sanat eserleri ile birlikte “Kripto Sanat” konseptinin hızla sektöre uyum sağladığını söyledi.

“Şimdi ise tüm gözler Justin Roiland’ın beklenen koleksiyonunda, NFT için 2021 bir patlama ile başlıyor”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!