Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple 1 Dolar Olacak Mı? XRP Alternatifi Köpek Coin Scotty 8 Milyonu Da Aştı

Lider kripto para birimi Bitcoin’in yıllar sonra 69 bin dolar seviyesini aşarak 72 bin 953 dolara ulaşması ve tüm zamanların en yüksek seviye rekorunu kırması, XRP dahil pek çok altcoin’de de ciddi yükseliş getirdi.

Son 7 günde CoinMarketCap verilerine göre yüzde 9 artan Ripple (XRP) gözünü 1 dolar seviyesine dikti. Son 30 günlük süre içerisindeki yükselişi yüzde 28’i aşan XRP, 0,74 dolara kadar yükseldi. 

Uzun süredir bu denli bir artış yaşamayan XRP ile ilgili Ripple CTO’su David Schwartz’ın açıklamaları gündem oldu. XRP’nin uzun vadeli kazanç beklentisini BTC ile kıyaslayarak anlatan Schwartz, “Kriptoları piyango bileti gibi görüyorsanız elinizde tutmalı ve daha fazla risk almanın yollarını aramamalısınız.” dedi. 

XRP savunucusu Bill Morgan’ın bu açıklamaları desteklediği ve spekülatif fiyat hareketlerinden faydalananları “ay çocukları” olarak nitelendirdiği bildirildi. 

10 Temmuz haftasından bu yana 4 kez 0,68 dolarlık bölgeyi aşmaya çalışan ve BTC rallisinin desteğiyle 0,74’e kadar yükselen XRP’nin yükselişinin devam etmesi durumunda yeni hedefinin 0,93 dolar olması bekleniyor. Sonraki aşamada ise XRP fiyatının 1 doları aşarak 1,36 dolara ilerlemesi öngörülüyor. 

Tüm bu tahminlere rağmen Ripple tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,84 doların yüzde 82 altında seyrediyor. Ocak 2018’de gerçekleşen ATH’den bu yana XRP sahiplerinin yüzünü güldürmeyi pek başaramayan kripto coin’in 1 dolar hedefe ulaşıp ulaşamayacağı merak ediliyor.

Ripple’dan ümidini kesen ve XRP alternatifi köpek temalı proje arayışında olan kripto para meraklıları, son dönemde adını sıklıkla duyduğumuz Scotty The AI isimli projeye ilgi gösteriyor. Bonus aşama ile ön satış bitmeden Scotty The AI token satın almak isteyen yatırımcılar, adeta sıraya giriyor.

Scotty The AI Token 8 Milyon Doları Aştı

Ön satış etkinliği ile köpek temalı coinler arasından sıyrılmayı başaran Scotty The AI, şu ana kadar topladığı 8 milyon doları aşan fon ile adından söz ettiriyor. Ön satışa gösterilen yoğun ilgi sebebiyle bonus bir aşama düzenleyen SCOTTY proje ekibi, borsa listelemeleri öncesinde yatırımcılara son bir şans tanıyor.

Yatırımcılara ve kripto topluluğuna faydalı çözümler sunmak amacıyla yapay zeka ile blok zinciri teknolojisini birleştirmeyi amaçlayan yenilikçi bir platform olan Scotty The AI, kripto paralara olan güveni de artırmayı hedefliyor. 

İskoç terrier’ini temsil eden Scotty The AI, kendisini kripto para dünyasının koruyucusu olarak konumlandırıyor. Blok zincirinin güvenliği artırmak için durmadan çalışan Scotty The AI projesinin merkezinde ön satıştaki köpek temalı meme coin SCOTTY token bulunuyor.

Bonus aşama sayesinde borsa listelemeleri ve dolayısıyla belirsiz fiyatlar öncesinde Scotty The AI token satın almak isteyen yatırımcılar, son bir şans buluyor. 

Ethereum Tabanlı SCOTTY İle İlgili Bilmeniz Gerekenler

Köpek temalı deflasyonist bir kripto para birimi olan SCOTTY, güvenliği ve şeffaflığı ile bilinen Ethereum blok zinciri üzerinde inşa edilen bir ERC-20 tokeni olarak karşımıza çıkıyor.

SCOTTY tokenin toplamda 1 milyar 734 milyon 567 bin 890 adet token arzı bulunuyor. Bu token arzının yarısı olan 867 milyon 283 bin 945 adet token, ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılarla buluşuyor. 

Scotty The AI tokenlerin yüzde 10’u geliştirme, yüzde 20’si staking, yüzde 10’u borsa listelemeleri ve kalan yüzde 10’u pazarlamaya tahsis ediliyor. Diğer bir deyişle en fazla token indirimli fiyatlardan Scotty The AI token satın almak isteyen kripto meraklılarına ayrılıyor. 

Ön satış etkinliğinin tam 22 aşamasını başarıyla tamamlayan SCOTTY, bonus bir aşama ile son kez yatırımcılara sunuluyor. Şu ana kadar 8 milyon 293 bin dolar fon toplanan ön satışın bonus aşamasında SCOTTY satın almak isteyen yatırımcılar, 0,01 dolar ödüyor. 

Scotty The AI ön satışının bonus aşamasının toplamda 7 gün sürmesi planlanıyor. Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla ön satışın bitmesine kalan sürenin 5 gün civarında olduğu görülüyor. Ön satışın bonus aşamasının da tamamlanması ile SCOTTY tokenin önde gelen borsalarda listelenmesi bekleniyor.

Proje ekibi listelemeler sonrasında Oyna-Kazan (P2E) özelliklere sahip bir oyunu da piyasaya sürmeyi planlıyor. Katılımcılara oynadıkça kazanç elde etme imkanı sunan oyun ile kripto topluluğunun projeye dahil olması ve talebin artması amaçlanıyor.

Proje ekibi topluluğun gücüne olan inancını token dağıtımında da gösteriyor. Proje ekibine token tahsisi yapılmıyor ve topluluk, proje ekibi için ön planda yer alıyor.

Kripto dünyasına güvenlik, şeffaflık ve maksimum kazanç getirmeyi amaçlayan Scotty The AI, ön satış etkinliği tamamlanmadan önce indirimli fiyatlardan yatırım yapmak isteyen kripto meraklılarını bekliyor.

SCOTTY satın almak isteyen yatırımcılar, proje sayfası üzerinden ETH, USDT, BNB, MATIC ve kart işlemleri kullanarak ön satışın bonus aşamasına katılabiliyor. Pasif gelir elde etmek isteyen yatırımcılar, staking özelliğinden de faydalanabiliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!