Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple CEO’su Tether’in Sert Yanıtını Yumuşattı: Yeni Açıklama Geldi!

Ripple (XRP) ve Tether (USDT) CEO’ları arasındaki laf dalaşına bir yenisini eklendi.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ve Tether CEO’su Paolo Ardoino, son günlerde karşılıklı bir tartışmanın merkezinde yer alarak dikkat çekmeyi başardı.

Kısa süre önce bu tartışma serisine yeni bir sayfa ekleyen Garlinghouse, Tether’e yönelik bir saldırı niyetinde olmadığını, sadece gerçeklerden bahsettiğini belirtti.

Brad Garlinghouse, geçen haftaki açıklamalarında ABD’nin USDT hakkında soruşturma yürüttüğünü söylemişti. Bu Ripple ve Tether arasında bir gerginliğe yol açmıştı. Garlinghouse son açıklamasında ise en büyük stablecoin ihraççısının kaçınılmaz olarak ABD’nin radarına girdiğini söyledi:

Tether’a saldırmıyordum. Podcast sırasında ağzımdan çıkan sonraki sözler, Tether’i ekosistemin son derece önemli bir parçası olarak gördüğüm oldu. Demek istediğim, ABD hükümetinin USD destekli stablecoin ihraççıları üzerinde daha fazla kontrol istediğini açıkça belirttiğiydi. En büyük oyuncu olan Tether onların görüş alanında.

Ardoino yanıt olarak, USDT’nin “dünyada en fazla kullanılan stablecoin” olduğunu söyledi ve Tether olarak 40’tan fazla ülkedeki kolluk kuvvetiyle iş birliği yaptıklarını belirtmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!