Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Efsane İsmin Yaşam Belirtisi ile Wolverine Coinleri Türedi: 20x Yükseliş Var!

GameStop olayının arkasında yer alan TheRoaringKitty’nin geri dönüşü meme coinlere yaradı.

Sosyal medya üzerinde TheRoaringKitty olarak bilinen Keith Gill, Haziran 2021’den bu yana ilk kez paylaşımda bulundu. Yıllarca aradan sonra 13 Mayıs Pazartesi günü yaptığı paylaşımlar hem meme coinlere hem de GameStop (GME) hisselerine yaradı.

Bir dizi “şifreli” video paylaşan Keith Gill, bu videolardan birinde X-Men karakterinin yeniden doğuş sahnesine yer verdi. Dextools verilerine göre yaptığı bu paylaşımın ardından kısa süre sonra onlarca Wolverine temalı meme coin piyasaya sürüldü.

Bu projelerin büyük çoğunluğu pump-dump olarak kalsa da, aralarından bazıları %2.000’e varan yükselişler sergilemeyi ve bir süre o seviyelerde tutunmayı başardı.

Buna ek olarak, Pepe (PEPE), Dogecoin (DOGE) ve dogwifhat (WIF) gibi meme coinlerde %30’a varan yükselişler görüldü. GME hissesinin değeri saatler içerisinde %117 artarak 17,14 dolar seviyesinden 37,19 dolara ulaştı.

TheRoaringKitty 2021 yılında GME hisseleri üzerinden bir finansal direniş başlatan isimlerin başında yer almış ve devasa bir short squeeze dalgasına yol açarak büyük ses getirmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!