Ripple CEO’su XRP İçin Müjdeyi Verdi: SEC Davası Düşecek Dedi, Fiyat Yükseldi!

Ripple (XRP) CEO’su Brad Garlinghouse, SEC’in itirazını geri çekeceğini duyurdu ve bu açıklama, XRP fiyatında %5’lik bir artışa neden oldu.
Ripple (XRP) CEO’su Brad Garlinghouse, SEC’in itirazını düşüreceğine dair açıklama yaptı.
Ünlü CEO yaptığı açıklamada, “Bu, beklediğimiz an. SEC, itirazını geri çekecek – Ripple için, kripto para dünyası için her açıdan büyük bir zafer” ifadelerini kullandı. CEO, geleceğin parlak olduğuna inandığını belirterek, “Hadi inşa edelim” dedi. Bu açıklama, Ripple’ın zaferini müjdeleyen önemli bir dönüm noktası olarak görülüyor.
Garlinghouse’un bu sözlerinin ardından XRP’nin fiyatı büyük bir yükseliş yaşadı. Fiyat, 2,31 dolardan 2,43 dolara kadar çıktı ve %5’lik bir artış sağladı. Bu hareket, yatırımcıların SEC ile olan davada Ripple’ın lehine gelişmeleri olumlu bir şekilde değerlendirdiğini gösteriyor.
Daha önce edinilen bilgilere göre, davadaki gecikmenin sebebi Ripple hukuk ekibinin daha avantajlı şartlar üzerinde pazarlık yürütmesiydi. Buna paralel olarak Fox muhabiri Eleanor Terrett, davanın yakında sona ereceğini duyurmuştu.