Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple CEO’su, XRP Yatırımcılarını Mı Dolandırıyor?

Özellikle XRP yatırımcılarını hedef alan dolandırıcıların genellikle YouTube, Telegram ve Medium gibi platformları kullandıkları biliniyor. Buna rağmen XRP yatırımcılarını hedef alan dolandırıcılar yeni bir yöntem ile dolandırıcılık konusunda bile tam anlamıyla çığır açmayı başardı.

Sahte Ripple CEO’su İmza Kampanyası Başlattı

Change.org üzerinde başlatılan imza kampanyası, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse‘ın girişimi gibi gözüküyor. Change.org üzerindeki imza kampanyalarının genellikle bir hedefi ile amacı olsa da bu kampanyanın hiçbir hedefi veya amacı gözükmüyor.

Bunun yerine dolandırıcıların sahte bir XRP giveaway’i düzenlediği ve klasik yöntemi devam ettirdikleri görülmekte. Yatırımcıların küçük miktarlarda XRP göndermesi karşılığına çok daha fazla XRP göndereceklerini vaat eden dolandırıcılar veya bu örneğe bakacak olursak sahte Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, ciddi miktarlarda XRP toplamayı başaracak gibi gözüküyor.

XRP dolandırıcıları daha önce Jeff Bezos, Tesla CEO’su Elon Musk ve bunun gibi birçok ismi kullanarak benzer dolandırıcılıklara imza atmış ve yüklü miktarda XRP toplamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment