Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Destekçisi Bu Yıl Neden XRP ETF’inin Gelmeyeceğini Açıkladı!

Kripto para fonemini, spot Ripple borsa yatırım fonu (ETF) başvurularının bu yıl onaylanmayacağını belirtirken XRP için başka bir boğa katalizörüne işaret etti.

Spot Bitcoin ETF’lerinin ABD tarafından onaylanmasının ardından gözler spot Ripple ETF’lerine çevrilmişti. Konu hakkında dikkat çeken bir açıklamada bulunan isim XRPcryptowolf adıyla tanınan sosyal medya fenomeni oldu.

XRPcryptowolf 29 Ocak tarihli gönderisinde, spot Ripplet ETF onayının 2024 yılı içerisinde gelmeyeceğini kendinden emin bir şekilde belirtirken bunun için henüz erken olduğunu vurguladı. Bitcoin’in bile spot ETF onayı alabilmek için yıllar süren zorlu bir süreçten geçtiğini hatırlatan deneyimli isim, XRP boğasını başlatacak katalizörün başka bir şey olacağını ifade etti:

Bu yıl  XRP spot ETF başlatılmayacak çünkü bunun için henüz çok erken. Bitcoin’in bunu başarması uzun yıllar aldı. XRP boğa koşusunun katalizörü başka bir şey olacak.

Özellikle spot Bitcoin ETF onayının ardından öne çıkan iki kripto para Ethereum (ETH) ve Ripple olmuştu. Hatta bazı piyasa analistleri, Ripple’ın Ethereum’dan önce spot ETF onayı alabileceğini öne sürmüştü.

Fakat tüm bu beklentilerin arkasında, Ripple’ın halen daha ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile devam eden kritik bir davası bulunuyor ve en azından bu dava sonuçlanmadan bir spot ETF onayı ufukta görünmüyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,4 yükseliş sergileyen XRP, yazım esnasında 0,53 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!