Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple, Kendisine Açılan Davayı İptal Etmek İçin Hamle Yapıyor!

Son dönemde XRP topluluğu ile Ripple şirketi arasındaki bağlar giderek daha da zayıflıyor ve iş daha da gergin bir hal alıyor.

Son olarak, Bradley Sostack’ın Ripple şirketinin 2013’te yaptığı XRP satışının yasa dışı olduğunu iddia etmesi ile açtığı davada yasal süreç devam ediyor. Konuyla ilgili olarak Ripple şirketi, bu yönde kendilerine yöneltilen hiçbir suçlamayı kabul etmezken, Stack’in açtığı davanın düşmesi için de karşı bir hamle yaptı.

Ripple, mahkemenin bu yapılan satışa dair olarak XRP’nin bir menkul kıymet olup olmadığına karar veremeyeceğini gerekçe göstererek, bu davanın düşürülmesi için başvurusunu tamamladı.

Ancak bundan da daha ilgi çekici bir durum var. O da şu ki, başvuruda Ripple şirketinin yöneticileri, şirketin XRP ile hiçbir bağı olmadığını iddia ediyorlar. İşin ilginç yanı, bunu söylerken de kendilerin sahip olduğu devasa XRP miktarlarını ve XRP satışlarını da unutuyor gibiler.

Görünen o ki, bu pilav önümüzdeki dönemde daha çok su kaldıracak gibi duruyor. Gerek satışlar, gerekse de bu dava, Ripple şirketi için çok büyük bir öneme sahip.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment