Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Kulis Çalışmaları İçin 170 Bin Dolar Harcadı

Ripple geçtiğimiz yıl içerisinde ABD’deki devlet yetkililerinin kripto paralar hakkındaki görüşlerini değiştirebilmek için 170 bin dolar harcadı.

Kulis Yapıyor

Dünyanın en büyük Blockchain şirketlerinden biri olan Ripple geçtiğimiz yıl yalnızca kulis yapabilmek için 170 bin dolar civarında para harcadı.

ABD’deki yetkililer henüz kripto paralarla ilgili kapsamlı bir kripto para yasası hazırlamış değiller. Dolayısıyla ABD hala kripto para şirketleri tarafından “gri alan” olarak atfedilen ülkeler arasında yer alıyor.

Ripple gibi şirketler bu durumu kripto para ve Blockchain şirketlerinin lehine olacak şekilde değiştirmek için çeşitli çalışmalar düzenliyorlar. Bitcoinist tarafından aktarılan bilgilere göre bu çalışmalar Ripple’a geçen yıl 170 bin dolara mal oldu.

Neler Yaptı?

Ripple’ın bu parayı kuruşu kuruşuna ne şekilde harcadığını bilmek pek mümkün değil. Ancak şirket geçen yıl SEC, CFTC gibi kurumların fikrini değiştirmek için oldukça önemli adımlar atmıştı.

Ripple geçen yıl içerisinde Wall Street Journal’a tam sayfa bir reklam vermişti. Bu sayfada Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’un regülatörlere yazdığı açık mektuba yer verilmişti.

Ripple bunun haricinde Blockchain Association’a katıldı, Ron Hammond gibi politika danışmanlarıyla birlikte çalışmaya başladı. Ripple’ın yaptığı en önemli duyurulardan biriyse şirketin Washington’da tamamen yasal sorunlarla ilgilenecek özel bir ofis açma planıyla ilgiliydi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment