Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Önemli Bir İsmi Kadrosuna Kattı

Ripple şirketiden yapılan açıklamada, Ron Hammond’un, bundan sonra şirkette hükümetlerle ilişkiden sorumlu yönetici olarak çalışacağı açıklandı.

Hammond da, bu gelişmeyi sosyal medya aracılığı ile duyururken, yeni görevinde dolayı oldukça heyecanlı olduğunu ifade etti.

Daha önce de kongreye kripto paralar ile ilgili olarak asistanlık ve danışmanlık hizmeti veren Hammond’un bağlantılarını kullanarak, XRP için önemli gelişmelerin altına imza atabileceği de ifade ediliyor.

Başarılı isim, bundan önce kripto paraların birer menkul kıymet olarak sınıflanmamasını amaçlayan Token Taxonomy Act’ı oluşturan ekibin de bir parçası olarak görev yapmıştı.

Konuyla ilgili olarak XRP Daily sitesinden de bir değerlendirme makalesi geldi ve şu ifadeler kullanıldı:

”Ripple, şu anda dünya genelinde 50’den fazla hükümet ile çalışıyor. Şimdi de Amerikan hükümetine bu konu ile ilgili olarak geçmiş dönemde danışmanlık hizmeti vermiş ve yardımları dokunmuş birisi, XRP’yi bu alanda temsil eedecek. Bu çok iyi bir olay ve çok güzel bir gelişme. Ron’a bundan sonraki görevinde başarılar diliyoruz. Onun ekibe katılması, hiç şüphesiz XRP için çok güzel bir hamle oldu. Ron’un bundan sonraki dönemde XRP ve Ripple için iyi işler. yapmasını bekliyoruz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment