Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Ortağından Çin’e Yönelik Önemli Hamle!

Finansal teknoloji platformu NIUM, yeni yayınladığı bir açıklamada, ödeme teknolojisi firması Geoswift ile ortaklık imzaladığını duyurdu. Yapılan resmi basın açıklamasına göre söz konusu ortaklık Çin’in dünyanın geri kalanı ile tekrar bağlanmasının önünü açacak ve olası yatırımcılar ile müşterilerin Çin’e para gönderirken RippleNet’ten faydalanmalarını sağlayacak.

Ripple Ortağı NIUM, Çin Pazarına Adım Attı

Çin’in ödemeler konusunda dünyanın en işlek ülkelerinden birisi olduğu biliniyor ve bu ödemelerin büyük bir çoğunluğu sınır ötesi şeklinde yapılıyor. RippleNet üyesi NIUM’un yaptığı bu ortaklıkla beraber aslında dev blockchain tabanlı ödeme firması Ripple da Çin topraklarına adım atmış oldu.

NIUM yaptığı bu ortaklıkta RippleNet altyapısının kullanılacağını da belirtti. Ripple’ın bu adım ile ödeme koridorlarını arttırma yönünde gelişmeler gerçekleştirdiği de görülüyor. Bu ortaklık öncesi Avusturya, Meksika ve Filipinler ödeme koridorlarında oldukça önemli hacimlere ulaşan Ripple’ın Çin kanalı ile XRP‘ye önemli bir hacim getirmesi bile bekleniyor.

NIUM da Ripple’ın sunduğu teknolojiden faydalanarak Kuzey ve Güney Amerika’dan sonra şimdi de Güneydoğu Asya bölgesinde adından söz ettirme şansına sahip oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment