Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Sonrası Gözde Altcoin’den de Ralli Gelebilir: Alım Fırsatı Paylaşıldı!

Son verilere göre XRP balinaların güçlü alımlarıyla yükselirken Cardano’nun son bir yıldaki en yüksek ayı duyarlılığını yatırım fırsatı sunabilir.

On-chain veri analizi şirketi Santiment, XRP ile Cardano’nun yatırımcı ilgisi açısından farklı yönlere gittiğini ortaya koydu. Santiment 17 Temmuz tarihli paylaşımında, XRP fiyatının yükselişiyle birlikte yatırımcıların olumlu beklentilerinin arttığını belirtti.

XRP fiyatı balinaların güçlü alımlarıyla uçuşa geçti ve 15 hafta sonra ilk kez bu seviyelere ulaştı. Öte yandan, Cardano (ADA) ise son bir yıldaki en yüksek ayı duyarlılığına sahip. Paylaşıma göre XRP’de yükseliş beklentisi, bir yıldan uzun süredir en düşük seviyesini gören Cardano’daki yatırımcı karamsarlığının tam tersi yönde seyrediyor. Santiment analizi, piyasanın genel görüşünün tersine yatırım yapmanın karlı olabileceğine de işaret ediyor.

Resim

Analistler, piyasa duyarlılığını dikkate alarak, akıllı yatırımcıların kalabalığın aksine hareket ederek potansiyel kar fırsatlarını değerlendirebileceğini belirtiyor.

CoinGecko verilerine göre Cardano son 24 saatte %4,2 yükselişle 0,44 dolardan işlem görürken XRP, %14,9 yükseliş ile 0,615 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!