Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Yeni Bir Ortaklık Duyurusu Daha Yaptı

Ripple, kendi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada Malezya’nın sınır ötesi ödeme devi MoneyMatch ile ortaklık imzaladığını belirtti. MoneyMatch, Ripple hizmetlerini ve altyapısını kullanarak hem işlem ücretlerinde ciddi bir düşüş yaşayacağını hem de işlem hızında ciddi bir artış elde edeceğini belirtti.

San Francisco merkezli Ripple’ın yaptığı bu ortaklık sayesinde RippleNet’in 120 ülkeye daha ulaşacağı ve buralarda sınır ötesi ödeme işlemleri yapmak için kullanılacağı biliniyor. MoneyMatch CEO’su Adrian Yap konu hakkında yayınladığı bildirisinde Malezya içerisindeki birçok önemli finans kurumunun özellikle döviz transfer işlemlerinden ciddi kazanç elde ettiğini belirtti.

Bunun temel sebebinin yüksek komisyon işlemleri ve artan talep olduğunu belirten Yap, Ripple ile bunun önüne geçebileceklerini ve ciddi bir rekabet oluşturabileceklerini de vurguladı.

CEO buna ek olarak Ripple sayesinde işlem ücretlerinde %40 gibi önemli bir düşüş yaşayacaklarını ve bununla daha fazla ülkeye yayılabileceklerini, hizmetlerini arttırabileceklerini belirtti.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment